سلام مدل همونی که گفتم زده پشتش، کلا بیخیال شدم مشتری عجله داشت من مشکل یو اس پیشو که همون اول از تغذیه مشکل داشتو فقط تونستم حل کنم و بهشون دستگاهو تحویل دادم قسمت دی وی دیش درست نشد. از شمام ممنون. دوستان اصلا کمک نمیکنن من خودم تو زمینه دستگاههای سرمایشی گرمابشی اطلاعات دارم تا جای که شده هم دوستانو راهنمایی دادم ولی خودم هربار سوال پرسیدم یا کسی جواب نداد یا نمیخوان قلق کارو یاد بدن
درود . همکار گرامی .
دلیل پرسیدن و ارسال دقیق مدل از شما دیدن دستگاه و راهنمایی در جهت تعمیر آن برای شما بوده و هست .
با شماره ای که اعلام کردید در سرچ بایگانی خود و اینترنت همچنین مدلی را یافت نکردم و برای همین بار دیگر از شما درخواست مدل دقیق نقشه را نمودم .
اینکه دستگاه را در حد امکاناتتان و عقاید خود تعمیر و به مشتری تحویل دادید این یک توافق با مشتری و شخصی است .
در مورد اینکه دوستان
اصلا کمک نکردند
کم لطفی نمودید .
پست اول که شما گذاشتید بعد از فقط 12 دقیقه به شما جواب داده شده است .
و شخصا نیز در زمانی کوتاه به شما جواب داده و تست و درخواستها را نمودم حال که خود دقیقا مورد به مورد پیگیری ننمودید .
در خصوص تخصص شما در حوزه کاری تخصص دستگاههای سرمایشی و گرمایشی بر هیچکس پوشیده نیست و برای شما و تخصصان احترام قائل هستیم .
عزیزان سایت در حدود اطلاعات خود . آن هم در فضای مجازی . از ابراز نکات تجربیاتی . از هیچ کمکی فروگذار نیستند .
اما باید حق داد که دستگاهی را ندیده و بدون تست ابزاری صد درصد راهکاری را در جهت تعمیر ارائه داد .
متشکرم