- 2012-03-18
- 10,107
- 80,098
با سلام
جناب بهبود 68 با تشکر از شما امیدوارم جسارت من را به بزرگی خود ببخشید.
موتور موبوطه کلافه ام کرده است.
همانطور که عرض شد موتور یک موتوژن 1/2 میباشد که غیر از موارد ذکر شده چیز زیادی روی پلاک جز ولتاژ و فرکانس (برق خانگی) و توان در دور کند و تند ، نمیباشد و فکر کنم این موتور معرف حضور همگان باشد.
مساله این است که هم این موتور هم موتور فبلی که 1/3 بود و بی جهت تعویض شد و هم موتور کولر کناری که 1/3 است همگی داغ میکند بصورتی که نمیتوان دست را روی آن نگه داشت و پس از یک ثانیه دست را میسوزاند.
ولی من موتور کولر از همین نوع دیده ام که در حدی بسیار کمتر و فقط گرم میشود و گرمای آن هم قابل تحمل با دست است.
به گفته جناب غزال (ضمن تشکر از ایشان) سیستم آبرسانی بدون اشکال است و احتمالا این گرما باعث سوختن موتور نمیشود.تسمه و سایر موارد نیز مشکلی ندارد و مطمئنا ایراد از جانب آنها نمیباشد.
من موتور بدون بار را هم که روشن میکنم فرایند گرم شدن بعد از چند دقیقه شروع میشود و معلوم است در صورت ادامه به همان دما میرسد.ولی مانده ام چرا اینطور است.من ولتاژ و جریان را هم اندازه گیری و قید کردم.
اگر موردی را با اندازه گیری و مقایسه میتوانم کنترل کنم بفرمایید ، انجام میدهم.
معیار اکثر سیم پیچی های محترم هم راه افتادن و چرخیدن موتور است و فراتر از آن نمیدانند که البته نمیتوان از ایشان خرده گرفت.
سلام
بله این موتور ها داغ میکنند و تقریبا دست را میسوزونه و از این جهت اشکالی نداره و دلیل علمی هم داره
سپاس