آی پی امداد
abtahi

علت ضعیف شدن انجمن در امر پاسخ دهی به سوالات اساتید سایت چیست؟

Д

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام

چند مدته که سوالی در هر بخشی میپرسم دریغ از نگاه مهربان استادی!
چرا؟
خواستم دلیلش رو جویا شم؟
چرا جوابدهی به هر سوالی یا به کندی و یا اصلا" صورت نمیگیرد؟
شما میدونید؟

سلام ، وقتتون بخیر .

گاهی اوقات اساتید و کاربر های محتر فرصت نمیکنن به انجمن سر بزنن.
به طور کلی هم شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام اومدن و انجمن ها رو زدن کنار.هر کاربری هر مثلا در گروه های تلگرامی سوالی بپرسه ، همون موقع یا 10 دقیقه بعدش فورا جواب دریافت میکنه.
بطور مثال در انجمن DVB5 با کلی کاربر ، اینجانب در سال 2007 اونجا مدیر بخش بودم و کار خلق الله رو راه مینداختم.کاربر جذب میکردم ،
انجمن معتبر و شلوغ بود. به واسطه ی همین موضوع ، فروشگاه سایت داشت تجهیزات میفروخت ، اکانت میفروخت ، دلار انقدر گرون نبود و هزینه هاست و دامین و... به راحتی در میومد.اما به هر حال بعد از چند سال با تغییر شکل سیستم شبکه های اجتماعی ، زد بیرون و انجمن فرو پاشید.انجمن های فعلی هم که فایل فروشی میکنن برای بقا .
یا انجمن پرشین تولز ، با اون سابقه ی 20 و چند ساله ، یهو زد جاده خاکی و قسمت انجمنش رو بست.
بطور کلی ، منسوخ شدن انجمن ها ، کشیده شدن کاربر ها به سمت شبکه های اجتماعی ، و همچنین گاهی اوقات برخورد تند برخی مدیران محترم ، باعث دلسردی کاربر و بی انگیزگیش میشه و مثلا اگر هم قراره به سوالی واکنش نشون بده یا حتی بخواد تاپیکی رو باز کنه و جواب بده ، انگیزه ی کافی رو نداره.
البته نظم و دیسیپلین چیز خوبیه ، ولی به اندازه اش. من هر وقت چت باکس رو میبینم ، میبینم که اقای X داره به آقای Y تذکر میده .
خب مومن ، تو این بازار سرد انجمن ها ، انقدرام لازم نیست سفت بگیریم ، بهتره جو رو از خشکی در بیاریم و فرندلی تر باشیم.
البته همه ی این صحبت هام منوط به رعایت کلی قوانین هست ولی با نگاه انعطاف پذیرانه.

این نظر شخص بنده بود .

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
60
55
ایران
www.armaniset.ir
سلام این اسمارت فون ها پدر همه چی رو دراورد با شبکه های اجتماعیش، طرف صدتا اپلیکیشن داره رو گوشیش اما بهش بگو فلان موضوع رو تو‌گوگل سرچ کن دهانش باز میمانه چی گفتی. یه مثال بزنم درباره وضعیت بازار، شما یچیزی رو تو سایت شخصی یا اصلا هرجایی آگهی میکنی مردم باید تو‌گوگل سرچ بزنن پیدات کنن اما اپلیکیشن ایسام و دیوار و تلگرام و…. مسیر را کانالیزه میکنن که یچیزی از عمومیت دربیاد وکاربر فقط بیفته تو کانال ومسیر مد نظر خودشان،الان چند درصد دیگه از کامپیوتر ولپ تاپ استفاده میکنن؟بازار اونها کجا بازار اسمارت فون ها کجا طرف چهارتا چیز قبلا یاد میگرفت پا ویندوز وکامپیوترش اما الان سواد حداقلی نداره که یه کامپیوتر از کدام کلید روشن وخاموش میشه اما به هزار افاده از گوشی و حضورش در شبکه های اجتماعی داره برا عرض اندام کلا ما ایرانی جماعت همیشه خر رو از سمت دیگش سوار میشیم ذاتا اپلیکیشنها بیشتر مردم رو بیسواد کرده و بیسوادها رو مثل گردباد رو آورده.
بحث برخورد مدیران هم در فرومها مثل چیزهای دیگه مان هست کدامش سرجاشه که الان این درست باشه بقول دوستم فقط باید امیدت به دوتا زانوهای خودت باشه اونهم بعد از خدا

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
60
55
ایران
www.armaniset.ir
با سلام

چرا؟
خواستم دلیلش رو جویا شم؟
شما میدونید؟
کاملا حق باشماست بارها تو تاپیکها نظرات وپیامهای شما رو با نتیجه حاصله دیدم درحدی که عکس پرفایل شما برام تابلو شده وتو ذهنم حک شده،توصیه من اینه بزرگوار اگر درتوانتان هست تا میتانی مطالعه کن واز تو سایتها منابع گیر بیار که به کسی اتکا نکنی،یکماه پیش از دوسه نفر درخواست منابع داشتم بماند که احتمالا درحد اون منابع شاید نبودن وچه نتیجه ای گرفتم اما کار خدا تو یه سایت یک منابعی پیدا کردم که بعمرم فکر نمیکردم چنین چیزی تو نت اصلا کسی به اشتراک بزاره،منم شدم مثل اون بزرگواران صداشو درنمیارم . الان تو یه‌مبحث پیچیده ای گیر کردم نه کسی کمک‌میکنه‌ونه‌اینکه‌امید‌دارم‌کننده اینکار تو این فرومها سر بزنه درنتیجه خودم‌باید مشکل رو حل کنم حال چقدر زمان ببره خدا داند طی یکماه در مورد مبحثی اونقدر پیشرفت کردم که خیلی از کنند های بازار تو الف ب اون هنوز دنده عوض میکنن .
یکی از بهترین منابع برای یادگیری اصول تعمیرات در هر زمینه ای منوال سرویسهای چیپ لول هستن که سیر تاپیاز اطلاعاتی که نیاز داری حتی درامر شناخت بلوک‌دیاگرام و هم اصول اولیه کارکرد اون وسیله رو آموزش میده،مگر اونی که دوره آموزشی داره تو اینستا بیش از یک منوال سرویس بهت آموزش میده؟دوره آموزش خریدم طرف در زمینه تعمیر برد …. در باره علت اینکه پیکنیکی به چه دردی میخوره واینکه بینیشو‌چرا عمل کرده کلی صحبت کرده یه لحظه فکر کردم با این ادا ها نکنه …. بماند که پنج جلسه درباره تست رله بحث کرده!اونم یه برد میکروکنترولری هوشمند که یکسال باید بشینه بهت فوت وفن یاد بده!

آخرین ویرایش:

mapmap

کاربر
2009-10-27
287
183
کرمانشاه
عکس پرفایل شما برام تابلو شده وتو ذهنم حک شده
این از خوبی شماست🌹 مرسی و خیلی ممنون و شرمنده ام که وقتتون رو میگیرم
اما چرا اساتید روال کار انجمن رو تغییر نمیدن و مثلا" انجمن و اساتید در مدت زمان محدودی پاسخ گو باشن و در مقابل هم اعضا حق اشتراک پرداخت کنن

شاید بشه به انجمن رونقی داد

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
60
55
ایران
www.armaniset.ir
این از خوبی شماست🌹 مرسی و خیلی ممنون و شرمنده ام که وقتتون رو میگیرم
اما چرا اساتید روال کار انجمن رو تغییر نمیدن و مثلا" انجمن و اساتید در مدت زمان محدودی پاسخ گو باشن و در مقابل هم اعضا حق اشتراک پرداخت کنن

شاید بشه به انجمن رونقی داد
خلاصه بگم ما مردم با پول نفت زندگی کرده بدون… هستیم نه چینی وژاپنی که خواسته باشیم از صفر پایه های کشورمان رو بسازیم و عددی بشیم تو دنیا و‌مثل اروپایی ها هم نیستیم که دکتر دندانپزشکش کار میکنه رو دندان شما اما سه ماه دیگه دولت حق الزحمه کارشو میده کلا هرمملکتی یه اصول وقواعدی داره برا روزی مردم وحتی درامد خود دولت،خلاصه وسر بسته مینویسم اگر اینجا برا کسی ماهانه حقوقی تعین بشه اکثرا بعد سه ماه میگن به دلایل گرانی وفلان وفلان این پول جوابگوی من نیست وکار نمیکنم یعنی نه چارچوبی رو قبول میکنیم نه قانع به حقمان هستیم کلا نه چیزی از اول بوده در پایه وبیس اخلاقیات کاری واونی که بوده هم بفنا رفته تابحال در مورد همه چی صدق میکنه درکل بقول اون فیلم قدیمی «همه چیز رو به پایان است» .
اینها همه یک طرف اما اینکه مخصوص بنای یک محیط یا فرومی از اصل چیز دیگه ای بوده بهمراه افراد متشکله فروم اما عنوانش چیز دیگس بی رودرواسی بگم اکثر تعمیر کاران‌ما و پستهای فروم مربوط به صوتی تصویری هست ،اینهم‌مدنظر داشته باشید اکثرا کننده های بحث تعمیرات وتعمیر کاران مملکت ما تجربی کارند مگر چند درصد علوم آکادمیک دارند کجای کشورما دوره آموزشی رسمی ویا آکادمیک برا تعمیرات دوربینهای دیجیتال داره و…. شبیه کشورهای دیگه تو دانشگاهها؟اصلا خروجی بخش آموزش عالی ما چی هست ؟خدا پدر چهار تا فنی حرفه ای وکاردامش رو بیامرزه اگر نبود الان همه باید لب بام آفتاب میگرفتن. بماند که زمانی پایه ها در همه چیز متزلزل بشه دیگه انگیزه ای نمیمانه که چیزهای اصولی سرجای خود بمانه. بحث خارج از حد فروم هست من خلاصه وسربسته گفتم که مثنوی هفتادمن که هیچ صدو‌بیست‌من نشه.
اما همینجا از مدیران واساتید فعالی که برای رضای خدا وملت دارن بدون چشم داشتی تو این فروم زحمت میکشن ،تشکر میکنم و به پاس زحماتی که میکشن در برابرشان سر تعظیم فرود میآورم،اونها کمک‌میکنن که اون بالایی کمک شان کنه انشالله.💐❤️💐🌹🙏 شرمنده نمره انشا ونگارشم زیر پنجه من باید با تکماده پاس کنم .

آخرین ویرایش:

sonysony

مدیر تعمیرات تخصصی صوتی و تصویری
مدیر تالار
2012-09-20
1,340
7,110
تهران
با سلام

چرا؟
خواستم دلیلش رو جویا شم؟
شما میدونید؟
همکار گرامی
با توجه به نظر دوستان و هفتاد من شدن صحبتها
گاها تلاش و پیگیری عزیزان و بزرگواران توسط طراح سوال پی گیری نشده و در دراز مدت دلسردی بوجود می آورد
این هم نمونه
البته به مدیران راهکار ارائه شد لیکن مورد تصویب قرار نگرفت

armin-a

کاربر vip
کاربر
2011-12-06
278
245
با سلام

چرا؟
خواستم دلیلش رو جویا شم؟
شما میدونید؟
روح استاد کمالی(غزال)عزیز شاد، چقدر بی منت بما کمک میکردن و با صبوری به سوالاتمون پاسخ میدادن. جای خالی شون بشدت در اینجا حس میشه😔😔😔🙏🙏🙏

J1375

کاربر
2021-03-26
262
495
زیر سایه خدا
روح استاد کمالی(غزال)عزیز شاد، چقدر بی منت بما کمک میکردن و با صبوری به سوالاتمون پاسخ میدادن. جای خالی شون بشدت در اینجا حس میشه😔😔😔🙏🙏🙏
روح ایشون شاد
وقتی کسی مکرراً میاد نظرات جهت دار مطرح میکنه و مطالب نامربوط به انجمن مطرح میکنه (حتی استاد کمالی رو زیر سؤال میبره) برای محدود نشدن انجمن و حفظ نظم انجمن باید اون کاربر حذف و محدود بشه و به نظر من یکی از بهترین کارها که مدیران این انجمن انجام میدن حذف این کاربرها هست.

بالا