دوستان عزیز مشکل از خازنی است که مشخص کرده ام اگر سالم این خازن را پیدا کردید عوض کنید و اگر پیدا نکردید ببینید کدام یک از چهار قسمتش خراب است اتصال آن قسمت را قطع کنید.
سلام دوستان منهم با یک مدل دیگری از تلفن رومیزی پاناسونیک همین مشکل را دارم صفحه نمایش اول نیمه نمایش میداد حالا هم کاملا از کار افتاده فرمانها همه دقیقه انجام میدهد فقط نمایشگر خاموش شده دوستان اگر راه حلی دارند معرفی کنند
منم به همین مشکل برخورد و گوشیرو باز کردم فلتش خشک شده بود. یسری ارتباطاتتش قطع شده بود و حالادنبالفلت میگردم واسش.مدل تلفن من
Tg5100m پاناسونیکه
کسی میدونه این فلتارو از کجا میشه خرید یا سفارش داد.تشکر
دوستان عزیز مشکل از خازنی است که مشخص کرده ام اگر سالم این خازن را پیدا کردید عوض کنید و اگر پیدا نکردید ببینید کدام یک از چهار قسمتش خراب است اتصال آن قسمت را قطع کنید. مشاهده فایلپیوست 138086
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم به خ لاله زار پاساژ حضرت ابوالفضل (ع) رفتم طبقه بالا پ 77 فرشگاه علی انواع فلت های ال سی دی رو داره با تعویض اون درست میشه با 5 تومن مشکل حله حتی به مغازه سید احمدی هم میتونی بری
سلام.گوشی من kxtg2433bxb هستش که بعد از دو سه سال صفحه رفته فقط بکلایت روشنه. اون اوایل بعضی مواقع میومد ولی الان خیلی وقته که کلا رفته. اگه واسه این مدل دوستان راهنمایی دارن ممنون میشم . بتونم تعمیرش کنم.