سلام، آیا اگر منو شدت نور و.. رو نشون بده، وفقط تصویر دوربین رو آبی نشون بده، باز هم آی سی TW ش سوخته؟
با احترام .
آیسی tw پردازشگر تصویر هستش و ارتباط خاصی با نمایشگر منو نداره . این آیسی رو نمیتونید به راحتی پیدا کنید .
سلام، آیا اگر منو شدت نور و.. رو نشون بده، وفقط تصویر دوربین رو آبی نشون بده، باز هم آی سی TW ش سوخته؟
با سلام، برای بنده هم آیفون تصویری مدل 1040M200 تصویر مانیتور در اکثر مواقع مشکی نشون میده گاهی اوقات تصویر را نشون میده،
اگه مقدوره راهنمایی بفرمایید.
آیسی tw پردازشگر تصویر هستش و ارتباط خاصی با نمایشگر منو نداره . این آیسی رو نمیتونید به راحتی پیدا کنید .
منم دقیقا همین مشکلو دارم. احتمال زیاد مال سلف ۲۲۰ میکرو هانری و آیسی تغذیه fa4p1 هست. میخوام عوضش کنم اگه درست شد پیام میدم.سلام بر اساتید مانیتور تابا 1040m تصویر نداره اشکال ار lcd است و باعث خرابی برد تغذیه شده .با تغذیه دیگر صدا زنگ و قفل داره ولی از برد lcd بو بلند میشه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نه من الان دارم روی یکی کار میکنم یه آی سی شش پایه اتصال کرده بود کل برد خاموش شده بود خارجش کردم الان صدا و درب باز کن اوکیه و تصویر روی مانیتور نیست شماره ای سی هم a9afmk هست هر چی سرچ کردم چیزی نیومد کسی از دوستان میدونه از کجا گیر میاد یا مشابه ندارهمنم دقیقا همین مشکلو دارم. احتمال زیاد مال سلف ۲۲۰ میکرو هانری و آیسی تغذیه fa4p1 هست. میخوام عوضش کنم اگه درست شد پیام میدم.