آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم تشخیص شعله برد پکیج بوتان مدل بنسر پرو توسط برد

Alibangeshe

کاربر vip
کاربر
1399٫12٫27
33
29
39
سلام
پکیج بوتان مدل بنسر پرو بعد از باز کردن اب شعله روشن میشه و بعد از چند ثانیه با خطای عدم تشخیص شعله خاموش میگه که با یه برد دیگه متوجه شدم اشکال از برد هستش ، هنوز قطعه معیوب و پیدا نکردم اساتید اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1387٫12٫23
4,289
19,824
تهران - ساوه
سلام
Error 21 یا Error 10
ظرفیت ۳۰۰۰۰ یا ۲۸۰۰۰
دو مبدله و فن دار
ارور؟
چند عکس واضح از برد به سایت ارسال کنید
شماره آی سی ها مشخص باشه

آخرین ویرایش:

Alibangeshe

کاربر vip
کاربر
1399٫12٫27
33
29
39
سلام ببخشید برد دیر به دستم رسید
پکیج بنسر پرو ۲۸۰۰۰
دو مبدله بدون فن میباشد
ارور۱۰ ظاهر میشه
شماره میکرو: stm8207 r8t6
IMG_۲۰۲۱۰۹۰۶_۱۳۱۲۱۰_resize_97.jpg

smtaba

کاربر
1387٫2٫5
12
7
سلام و عرض ادب
اساتید محترم من هم مشکل اخطار 10 رو روی برد بنسر پرو دارم بصورتی که شعله تشکیل میشه وجرقه زن قطع میکنه و چند ثانیه بعد اخطار 10 ظاهر میشه اپتو کوپلر که گفتین عوض کردم یکی از مقاومتها هم رنگش سیاه شده بود عوض کردم بازم نشد

آخرین ویرایش:
سلام و عرض ادب
اساتید محترم من هم مشکل اخطار 10 رو روی برد بنسر پرو دارم بصورتی که شعله تشکیل میشه وجرقه زن قطع میکنه و چند ثانیه بعد اخطار 10 ظاهر میشه اپتو کوپلر که گفتین عوض کردم یکی از مقاومتها هم رنگش سیاه شده بود عوض کردم بازم نشد
سلام و عرض ادب. منم دقیقا همین مشکل رو روی برد بنسر پرو داشتم و اپتو کوپلر که گفته شده بود رو عوض کردم و نتیجه نداد. دقیقا یه اپتو کوپلر هم دیگه هم تو همین بلوک برد در سمت دیگه چوک قرار داره. اون رو عوض کردم مشکل حل شد.

Mohamadsh66

کاربر
1403٫9٫25
1
0
کازرون
سلام
پکیج بوتان مدل بنسر پرو بعد از باز کردن اب شعله روشن میشه و بعد از چند ثانیه با خطای عدم تشخیص شعله خاموش میگه که با یه برد دیگه متوجه شدم اشکال از برد هستش ، هنوز قطعه معیوب و پیدا نکردم اساتید اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

بالا