آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم تخلیه کامل آب در ظرفشویی ال جی مدل dw-en300t

sahand4

کاربر
2011-05-25
21
25
سلام .دوست گرامی در یک فیلم اموزشی که در اختیار داشتم بعد از مشاهده مجدد متوجه شکافی که گفتید شدم .لزا ان را به حال خود بگذارید ویک بار دیگر مسیر لگنچه به پمپ والی اخر را برسی کنید .مخصوصا سوپاپ داخل شیلنگ تخلیه.فکر میکنم تعویض شیلنگ پمپ تخلیه که حاوی سوپاب است اشکالی نداشته باشد شاید این قطعه هنگام خروج اب خوب کار نمیکند.اگر مورد جدیدی به فکرم رسید به عرض میرسانم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MSL

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
سلام .دوست گرامی در یک فیلم اموزشی که در اختیار داشتم بعد از مشاهده مجدد متوجه شکافی که گفتید شدم .لزا ان را به حال خود بگذارید ویک بار دیگر مسیر لگنچه به پمپ والی اخر را برسی کنید .مخصوصا سوپاپ داخل شیلنگ تخلیه.فکر میکنم تعویض شیلنگ پمپ تخلیه که حاوی سوپاب است اشکالی نداشته باشد شاید این قطعه هنگام خروج اب خوب کار نمیکند.اگر مورد جدیدی به فکرم رسید به عرض میرسانم.

درود
از اینکه راهنمایی نمودید سپاسگزارم

همکار گرامی منظور شما از سوپاپ همان دریچه یکسو کننده درون مخزن U میباشد (Air Guide)؟ اگر منظورتان همین است باید کل مخزن را تعویض کنم.

آخرین ویرایش:

sahand4

کاربر
2011-05-25
21
25
سلام .در بعضی از مدلها ی ال جی یک سوپاب دیگر داخل شیلنگ تخلیه جایی که این شیلنگ به پمپ وصل میشود وجود دارد که درست بعد از زانو وچسبیده به ان ودر داخل شیلنگ است در ضمن اطمینان حاصل کنید دستگاه قبلا دست کاری نشده باشد زیرا اگر در این مدل این سوپاب وجود داشته باشد وشیلنگ سروته بسته شود اب تخلیه نمیشود.خلاصه عرض کنم شیلنگ پمپ به ایرگاد را خوب برسی کنید

آخرین ویرایش:
بالا