آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم تخلیه کامل آب در ظرفشویی ال جی مدل dw-en300t

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
درود
خدمت همکاران عزیز.
ماشین ظرفشویی فوق آب را کامل تخلیه نمیکند. یعنی پمپ تخلیه نمی تواند با قدرت در بازه زمانی تعریف شده در برنامه حجم آب داخل مخزن را تخلیه نماید. (آب درحال تخلیه بسیار بسیار کم فشار و جرعه جرعه تخلیه میشود که باعث خطای عدم تخلیه میشود)
کارهای صورت گرفته :
1-برسی کل سیستم تخلیه اعم از شلنگ، مخزن و دریچه یکسو ساز
2-تعویض پمپ تخلیه با 2 پمپ دیگر نو
3- تست ولتاژ پمپ تخلیه که 220ولت ac میباشد
همکاران گرامی در صورت امکان راهنمایی نمایید با تشکر

آخرین ویرایش:

rezanurse826

کاربر vip
vip
کاربر
2009-01-05
1,132
1,720
درود
لوله ها گرفتگی و جرم ندارد ؟
داخل دستگاه ***** ندارد که گرفتگی داشته باشد ؟
برخی مواقع شلنگ تخلیه زیاد داخل لوله های تخلیه فاصلاب می رود و باعث گرفتگی انتهای شلنگ دستگاه می شود که در صورت امکان تست بفرمایید .
همیشه از راه حل ساده به راه حل سخت تر بروید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MSL

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
درود

لوله ها گرفتگی و جرم ندارد ؟
داخل دستگاه ***** ندارد که گرفتگی داشته باشد ؟
برخی مواقع شلنگ تخلیه زیاد داخل لوله های تخلیه فاصلاب می رود و باعث گرفتگی انتهای شلنگ دستگاه می شود که در صورت امکان تست بفرمایید .
همیشه از راه حل ساده به راه حل سخت تر بروید .

خیر مسیر لوله ها از داخل دیگ تا خروجی کاملا باز میباشد بدون هیچ گونه جرم و گرفتگی ویا خم شدگی صافی های داخل دستگاه هم کاملا باز میباشند دریچه یک سو ساز هم درست عمل میکند . و از بابت تست لوله در فاضلاب هم باید عرض کنم خیر لوله به سیفون زیر سینک متصل میشود ولی بنده برای تست لوله تخلیه را در یک لگن قرار دادم و دیدم هنگامی که پمپ تخلیه کار میکند علی رغم باز بودن کلیه مسیر ها آب جرعه جرعه از لوله خارج میشود

آخرین ویرایش:

sahand4

کاربر
2011-05-25
21
25
سلام .لطفا مراحل زیر را نیز برسی کنید .برسی مسیر Uشکل ایرکاد .برسی پروانه جت پمپ احتمال وجود جسم خارجی .برسی اتصالات برد ومسیر سیم کشی .ودر اخر ایراد می تواند از برد باشد

• Like

rezanurse826

کاربر vip
vip
کاربر
2009-01-05
1,132
1,720
درود
یک محلی جلوی پمپ فاضلاب می باشد ، آن را باز کنید و اجازه بدهید تا چند دقیقه آب از آن خارج شود .
آیا آب از این محل قبل از پمپ فاضلاب به خوبی خارج می شود ؟ و جرم ها را با فرو بردن انگشت خارج نمایید .
همچنین می توانید یک جرم گیر لباسشویی خریداری کنید و از آن استفاده نمایید .

• Like

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
درود :

سلام .لطفا مراحل زیر را نیز برسی کنید .برسی مسیر Uشکل ایرکاد .برسی پروانه جت پمپ احتمال وجود جسم خارجی .برسی اتصالات برد ومسیر سیم کشی .ودر اخر ایراد می تواند از برد باشد

در مورد جسم خارجی در پمپ تخلیه باید عرض کنم پمپ را تعویض نمودم (با 2 پمپ دیگر تست شد) ایراد از پمپ و مدار کنترل نمیباشد چون رله مدار بخش پمپ تخلیه عمل میکند و برق 220 ولت اعم از فاز و نول به پمپ تخلیه اعمال میشود همچنین پمپ تخلیه عمل میکند و صدای پمپ شنیده میشود . در مورد مسیر U شکل هم که توسط دریچه یکسو ساز باز و بسته میشود ، چون از یک مخزن شفاف ساخته شده به راحتی قابل رویت است و جرم و ... در مخزن ویا لوله متصل به مخزن (چه خروجی از U و چه ورودی از سمت پمپ) وجود ندارد همچنین بنده با دمیدن به لوله متصل به پمپ تخلیه (ورودی به U)به راحتی شاهد خروج هوا انتهای شلنگ تخلیه شدم که نتیجه گرفتم که کل مسیر کاملا باز میباشد همچنین با مکیدن همان لوله متوجه درست عمل کردن دریچه یکسو ساز نیز شدم .

درود
یک محلی جلوی پمپ فاضلاب می باشد ، آن را باز کنید و اجازه بدهید تا چند دقیقه آب از آن خارج شود .
آیا آب از این محل قبل از پمپ فاضلاب به خوبی خارج می شود ؟ و جرم ها را با فرو بردن انگشت خارج نمایید .
همچنین می توانید یک جرم گیر لباسشویی خریداری کنید و از آن استفاده نمایید .

واما در مورد مخزن تخلیه که همکار خوبم فرمودند باید عرض کنم چون مخزن به صورت شفاف میباشد به راحتی فرایند تخلیه در این مخزن قابل مشاهد می باشد . و مشاهده میشود که آب خروجی از پمپ که به ورودی مخزن U شکل مذکور وارد میشود قدرت باز کردن کامل دریچه یکسو ساز را ندارد .

با برسی دقیق داخل دیگ متوجه شدم که در قسمتی که جت پمپ تخلیه نصب میگردد (حوضچه یا کلاهک بالایی یا کلگی پمپ) که با دیگ شستشو یکی است یک شکاف دارد البته ظاهر این شکاف خیلی تمیز و قالبی و کارخانه ای است و من شک میکنم که این شکاف میلیمتری جای قطعه ای بوده و این قطعه به همراه تخلیه به داخل فاظلاب رفته است و حال پمپ کامل نمیتواند با قدرت آب را تخلیه کند یعنی به قول استاد کاران هوا میکشد حتما امروز از شکاف مذکور عکس تهیه میکنم و در سایت آپ خواهم نمود . همکاران و دوستان اگر از این مدل دستگاه سراغ دارند لطف فرمایند و از داخل دیگ قسمت صافی ها عکس قرار دهند.

sahand4

کاربر
2011-05-25
21
25
سلام. دوست گرامی اگر اشتباه نکنم پمپ تخله مذکور باید سه سیم باشد دراین صورت دقت کنید پمپ بدون صدای اضافه کار کند وهنگام شروع به کار بایدابتدا به ارامی وبعد سرعت ان افزایش یابد.ایا چنین اتفاقی میافتد در ضمن در پست قبلی عرض نمودم که پروانه جت پمپ را کنترل کنید

• Like

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
سلام. دوست گرامی اگر اشتباه نکنم پمپ تخله مذکور باید سه سیم باشد دراین صورت دقت کنید پمپ بدون صدای اضافه کار کند وهنگام شروع به کار بایدابتدا به ارامی وبعد سرعت ان افزایش یابد.ایا چنین اتفاقی میافتد در ضمن در پست قبلی عرض نمودم که پروانه جت پمپ را کنترل کنید

درود همکار گلم
از اینکه مساله را پیگیری مینمایید کمال تشکر و سپاس را دارم.

خیر پمپ مذکور 2 سیم مارک هنینگ میباشد و اینکه پمپ جدید هم هنینگ و اورجینال است .و از ابتدای کار با یک دور کار میکند و اینکه صدای اضافی ندارد. در ضمن پروانه هم چک کرده ام ایرادی ندارد و طبق فرمایش شما ، همانگونه که در پست قبل اشاره کردم در، درپوش پروانه قسمت داخل دیگ یک شکاف مشکوک دیدم که فکر میکنم از آنجا آب خارج میشود و همین علت باعث عدم فشار کافی جهت کامل باز کردن دریچه یکسو و خروج آب از U باشد زیرا هنگامی که آب در اثر چرخش پروانه میخواهد فشار بگیرد از یک راه دررو خارج میشود . آیا به نظر شما این نظریه درست میباشد؟

پیوست‌ها

• 84.8 کیلوبایت بازدیدها: 148
  • 73.5 کیلوبایت بازدیدها: 155

sahand4

کاربر
2011-05-25
21
25
با سلام .در این مدل برد عدم وجود اب داخل لگنچه را توسط دور موتور دایرک درایو تشخیص میدهد یکی از دلایل این ارور در صورتی که اب داخل لگنچه باقی نماند موتور دایرک درایو میباشد حال اگر به دلیلی دور موتور بعد از تخلیه کمتر از ۳۳۰۰ دور باشد یعنی حدود ۳۰۰۰ دور برد خطای عدم تخلیه میدهد دلایل این خطا درصورتی که اب داخل لگنچه باقی نماند .خرابی موتور دایرک درایو یا وجود جسم خارجی در ان ویا خرابی برد است.

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
با سلام .در این مدل برد عدم وجود اب داخل لگنچه را توسط دور موتور دایرک درایو تشخیص میدهد یکی از دلایل این ارور در صورتی که اب داخل لگنچه باقی نماند موتور دایرک درایو میباشد حال اگر به دلیلی دور موتور بعد از تخلیه کمتر از ۳۳۰۰ دور باشد یعنی حدود ۳۰۰۰ دور برد خطای عدم تخلیه میدهد دلایل این خطا درصورتی که اب داخل لگنچه باقی نماند .خرابی موتور دایرک درایو یا وجود جسم خارجی در ان ویا خرابی برد است.

درود

همکار گلم از اینکه نکته کلیدی و حساسی را فرمودید سپاسگزارم

ولی حقیر در پست اول عرض کردم تمامی مراحل شستشو و غیره به خوبی انجام میشود ولی تخلیه آب کامل صورت نمیگیرد یعنی آب علی رغم کارکردن پمپ تخلیه به صورت جرعه جرعه از لوله تخلیه خارج میشود و باید در پیوست به صحبتهای شما عرض کنم موتور دایرکت درایو در فواصل زمانی منظم 1 الی 2 بار در هنگام تخلیه فعال میشود که بسنجد آیا آب تخلیه شده است یا خیر که سنسور ها متوجه عدم تخلیه کامل میشوند و همچنان فرمان تخلیه به پمپ صادر میگردد . در نتیجه به نظر حقیر مدار فرمان موتور دایرک درایو و سنسورها سالم میباشند و گیر مساله فقط در عدم فشار کافی از خروجی پمپ تخلیه است.و از آنجا که پمپ تخلیه را با 2 نمونه نو تعویض کردم از سالم بودن پمپ تخلیه جدید کاملا آگاه هستم .لذا عیب را در مسیرها باید جستجو کنم و طبق پست های بالا به یک شکاف مشکوک که در عکس مشخص نمودم رسیده ام آیا شما از وجود این شکاف در این مدل ها اطلاعی دارید ؟ آیا در این شکاف قطعه ای قرار میگیرد؟
من اول خواستم این شکاف را با چسب دوقلو هل پر کنم اما گفتم شاید برای قطعه ای باشد واگر شکاف را پر کنم به مشکل مواجه بشم آنگاه باید درپوش کامل لگنچه را تعویض کنم به همین خاطر از اساتید در خواست کمک دارم

سپاسگزارم

بالا