درود :
سلام .لطفا مراحل زیر را نیز برسی کنید .برسی مسیر Uشکل ایرکاد .برسی پروانه جت پمپ احتمال وجود جسم خارجی .برسی اتصالات برد ومسیر سیم کشی .ودر اخر ایراد می تواند از برد باشد
در مورد جسم خارجی در پمپ تخلیه باید عرض کنم پمپ را تعویض نمودم (با 2 پمپ دیگر تست شد) ایراد از پمپ و مدار کنترل نمیباشد چون رله مدار بخش پمپ تخلیه عمل میکند و برق 220 ولت اعم از فاز و نول به پمپ تخلیه اعمال میشود همچنین پمپ تخلیه عمل میکند و صدای پمپ شنیده میشود . در مورد مسیر U شکل هم که توسط دریچه یکسو ساز باز و بسته میشود ، چون از یک مخزن شفاف ساخته شده به راحتی قابل رویت است و جرم و ... در مخزن ویا لوله متصل به مخزن (چه خروجی از U و چه ورودی از سمت پمپ) وجود ندارد همچنین بنده با دمیدن به لوله متصل به پمپ تخلیه (ورودی به U)به راحتی شاهد خروج هوا انتهای شلنگ تخلیه شدم که نتیجه گرفتم که کل مسیر کاملا باز میباشد همچنین با مکیدن همان لوله متوجه درست عمل کردن دریچه یکسو ساز نیز شدم .
درود
یک محلی جلوی پمپ فاضلاب می باشد ، آن را باز کنید و اجازه بدهید تا چند دقیقه آب از آن خارج شود .
آیا آب از این محل قبل از پمپ فاضلاب به خوبی خارج می شود ؟ و جرم ها را با فرو بردن انگشت خارج نمایید .
همچنین می توانید یک جرم گیر لباسشویی خریداری کنید و از آن استفاده نمایید .
واما در مورد مخزن تخلیه که همکار خوبم فرمودند باید عرض کنم چون مخزن به صورت شفاف میباشد به راحتی فرایند تخلیه در این مخزن قابل مشاهد می باشد . و مشاهده میشود که آب خروجی از پمپ که به ورودی مخزن U شکل مذکور وارد میشود قدرت باز کردن کامل دریچه یکسو ساز را ندارد .
با برسی دقیق داخل دیگ متوجه شدم که در قسمتی که جت پمپ تخلیه نصب میگردد (حوضچه یا کلاهک بالایی یا کلگی پمپ) که با دیگ شستشو یکی است یک شکاف دارد البته ظاهر این شکاف خیلی تمیز و قالبی و کارخانه ای است و من شک میکنم که این شکاف میلیمتری جای قطعه ای بوده و این قطعه به همراه تخلیه به داخل فاظلاب رفته است و حال پمپ کامل نمیتواند با قدرت آب را تخلیه کند یعنی به قول استاد کاران هوا میکشد حتما امروز از شکاف مذکور عکس تهیه میکنم و در سایت آپ خواهم نمود . همکاران و دوستان اگر از این مدل دستگاه سراغ دارند لطف فرمایند و از داخل دیگ قسمت صافی ها عکس قرار دهند.