ممنون میشم محبتی کنیدوقراربدید خیلی گیر این مسئله هستم
خدمت شما :
آموزش تغییر مک آدرس | How to make change Mac address
آخرین ویرایش:
ممنون میشم محبتی کنیدوقراربدید خیلی گیر این مسئله هستم
[hide]پاسخ : عدم اتصال اینترنت مخابرات بامودمtplink 8901n
سلام
مشکل از مک ادرس مودم هست ، چون مودم فلش میشه پس مک ادرسش تغییر میکنه و وقتی دوتا مودم توی شبکه مخابرات با مک ادرس یکسان وجود داشته باشه اجازه وصل شدن به هیچکدوم رو نمیده
دوتا راه حل داره :
[hide]
۱-تغییر مک ادرس داخل فایل فلش با هگز ادیتور یا از طریق telnet
۲-تغییر مک ادرس با گزینه mac clone داخل تنظیمات مود
[/hide]
با درودبعد از کانفینگ صحیح زنگ بزنین 2020 بگیم مک ادرس براتون ثبت کنه اگه مک تکراری بود باز جواب نداد بگین فیلتر مک آدرس رو براتون باز کنه مشکل حل میشهسلام مودمی داشتم سه چراغ ثابت بود بایوس زدم با اینترنت خودم(پیشگامان جنوب) چکش کردم همه چی اکی بودولی مشتری اینترنت مخابرات داشت با اینترنت مخابرات جواب نمیدادومشتری شاکی برگشت...مشکل ازفایله ازچی هست؟
درود بر استاد گرامی من چون مغازه و خونه ام به هم نزدیکه از یک خط تلفن استفاده می کنم و نه انقدر نزدیک که امواج وای فای مغازه به خونه برسه برای همین می خوام از دو تا مودم یکی در خونه و یکی در مغازه استفاده کنم که هر روز مودم را جا به جا نکنم و یه مودم با همان مک ادرس هم در مغازه داشته باشم که فقط مودم خونه را خاموش و مودم مغازه را روشن کنم و بر عکس برای این منظور من بر عکس همه می خوام دو تا مودم با یک مک ادر س داشته باشم . همینبا درودبعد از کانفینگ صحیح زنگ بزنین 2020 بگیم مک ادرس براتون ثبت کنه اگه مک تکراری بود باز جواب نداد بگین فیلتر مک آدرس رو براتون باز کنه مشکل حل میشه