- 2013-04-25
- 548
- 309
سلام مودمی داشتم سه چراغ ثابت بود بایوس زدم با اینترنت خودم(پیشگامان جنوب) چکش کردم همه چی اکی بودولی مشتری اینترنت مخابرات داشت با اینترنت مخابرات جواب نمیدادومشتری شاکی برگشت...مشکل ازفایله ازچی هست؟
سلامسلام مودمی داشتم سه چراغ ثابت بود بایوس زدم با اینترنت خودم(پیشگامان جنوب) چکش کردم همه چی اکی بودولی مشتری اینترنت مخابرات داشت با اینترنت مخابرات جواب نمیدادومشتری شاکی برگشت...مشکل ازفایله ازچی هست؟
فریمور مودم رو آپدیت کنید ، مشکل حل میشه .سلام مودمی داشتم سه چراغ ثابت بود بایوس زدم با اینترنت خودم(پیشگامان جنوب) چکش کردم همه چی اکی بودولی مشتری اینترنت مخابرات داشت با اینترنت مخابرات جواب نمیدادومشتری شاکی برگشت...مشکل ازفایله ازچی هست؟
برم سایت خوده مودمه وورژنشوببینم فایلشوبزنم توقسمت maintenance اونجااپدیت فریمور بزنم؟فریمور مودم رو آپدیت کنید ، مشکل حل میشه .
شماازکجامیدونی توشرکت مخابرات دوتامودم بایک مک ادرسه؟منظورتون کلیه یعنی تو ایران تو همه isp ها دوتا مک ادرس یکسان هست .یا فقط شرکت مخابرات مدنظرتونه دوتا مودم با یک مک هس؟خودتون تست کردید جواب گرفتید؟سلام
مشکل از مک ادرس مودم هست ، چون مودم فلش میشه پس مک ادرسش تغییر میکنه و وقتی دوتا مودم توی شبکه مخابرات با مک ادرس یکسان وجود داشته باشه اجازه وصل شدن به هیچکدوم رو نمیده
دوتا راه حل داره :
hidden content may not be quoted
شماازکجامیدونی توشرکت مخابرات دوتامودم بایک مک ادرسه؟منظورتون کلیه یعنی تو ایران تو همه isp ها دوتا مک ادرس یکسان هست .یا فقط شرکت مخابرات مدنظرتونه دوتا مودم با یک مک هس؟خودتون تست کردید جواب گرفتید؟
بله دقیقا . فقط دقت کنید که ورژن با مودم شما یکی باشه .برم سایت خوده مودمه وورژنشوببینم فایلشوبزنم توقسمت maintenance اونجااپدیت فریمور بزنم؟
لطف میکنید اسم دقیق نرم افزار هگزادیت ونمونه مثالشو بیارید باعکس.یه نمونه نصب کردم خیلی درهم برهمه نمیشه تشخیص داد کدوم مکشه تغییربدمسلام
مشکل از مک ادرس مودم هست ، چون مودم فلش میشه پس مک ادرسش تغییر میکنه و وقتی دوتا مودم توی شبکه مخابرات با مک ادرس یکسان وجود داشته باشه اجازه وصل شدن به هیچکدوم رو نمیده
دوتا راه حل داره :
hidden content may not be quoted