آی پی امداد
abtahi

مشکل: صدای کوتاه فیس در پاورساپلای

تیزبین

کاربر
2016-01-04
25
21
با سلام و وقت بخیر . سه عدد پاور معمولی هست که 3 ثانیه بعد از خاموش کردن ، 1 ثانیه صدای فیس میده . در یک مورد ، موقع کار صدای ویز داشت که با تعویض خازن های ورودی صدای ویز قطع شد ولی صدای موردنظر همچنان پابرجاست . احتمالا این مشکل باعث بشه که پاور زیر بار کم بیاره .

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ من همه ی خازن های بین دو هیت سینک را بیرون مدار با مولتیمتر چک کردم و مشکلی نداشتند . صدا هم در ترانس بزرگ هست و هم در یکی از ترانسهای کوچیک .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

AMD

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2013-06-28
10,548
40,308
تهران
با سلام و وقت بخیر . سه عدد پاور معمولی هست که 3 ثانیه بعد از خاموش کردن ، 1 ثانیه صدای فیس میده . در یک مورد ، موقع کار صدای ویز داشت که با تعویض خازن های ورودی صدای ویز قطع شد ولی صدای موردنظر همچنان پابرجاست . احتمالا این مشکل باعث بشه که پاور زیر بار کم بیاره .

دوست عزیز مدل دستگاه باید در عنوان ذکر بشه اعلام کنید . بعد یک عکس واضح از برد دستگاه قرار بدید تا بررسی شود .

rezanurse826

کاربر vip
vip
کاربر
2009-01-05
1,132
1,721
لطفا مدل دستگاه و چند عکس واضح و یا در صورت امکان فیلم و صدا با کیفیت مناسب بگذارید .
البته ، فن پاور را جدا کنید ببینید صدا از فن نیست ؟

تیزبین

کاربر
2016-01-04
25
21
لطفا مدل دستگاه و چند عکس واضح و یا در صورت امکان فیلم و صدا با کیفیت مناسب بگذارید .
البته ، فن پاور را جدا کنید ببینید صدا از فن نیست ؟
maxim ma-1000w
مشکل از فن نیست . صدا را با پیچگوشتی دنبال کردم ، ترانس وسط صدا میده .

آخرین ویرایش:
  • Like

تیزبین

کاربر
2016-01-04
25
21
گزارش ناقصه
وضعیت ولتازها
مخوصا 5 ولت استندبای
ولتاژها من جمله استندبای ، نرمال هستن . ولتاژ خاکستری کم بود و ترانس بزرگ صدا میداد که با تعویض دو عدد خازن ورودی تقریبا 5.1 ولت شد و صدای ترانس خیلی کم شد و ترانس وسطی هم سوت ضعیفی میکشه و چند ثانیه بعد از خاموش کردن صدای فیس میده .
الان فقط مشکل صدا داره .

• Like

تیزبین

کاربر
2016-01-04
25
21

پیوست‌ها

• 447.4 کیلوبایت بازدیدها: 128
  • Like

AMD

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2013-06-28
10,548
40,308
تهران
المان های اطراف ترانسی که صدا میده را تست و اگر مشکل دارند تعویض کن . از مقاومت ها و خازن های عدسی غاقل نشو

بالا