ممنون . وقتی سیم منفی رو قطع میکنم ، مقدار اشتباه خیلی بیشتر میشه.
درود
برای اصلاح خطای ولتمتر آمپرمتر پنلی راهکارهای سادهای در تاپیک تغذیه طراحی خودم تقدیم کردم که برای شما مفیده.
اصلاح خطای آمپرمتر با تغییر R018 هم مقدوره اما با این شیوه کار سادهای نیست و هرچند حفظ و رعایت زیبایی برد ناممکن میشه اما با این وجود و با چشم پوشی از زیبایی هم تهیه مقادیر مقاومت مناسب بسیار دشواره.
بنابرین تغییر این مقاومت ، روش خوبی نیست و لذا بطرقی که اعلام کردم اصلاح فرمایید.
قبل از هر اقدامی نسبت به صحت سیمبندی مطمئن شوید زیرا غالبا سیمها در محل درستی نصب نمیشه.
همانطور که راهنمایی فرمودند ، سیم مشکی نازک را حذف و تست فرمایید احتمالا با حذف سیم ضخیم تست فرمودی.
یکبار هم با جابجایی دو سیم ضخیم را تست فرمایید.
مقاومتهای مرتبط با پایههای R018 را بدون لحیمکاری و بدون آزاد کردن پایهها بشرح و طریق زیر تست کن.
بنحویکه درحال مشاهده جریانی حدود یک آمپر و یا جریانی که با بیشترین خطا نشون میده ، مقاومتی تقریبا معادل آنها روی مدار بصورت لحظهای روی دو پایه هر مقاومت موازی کن و اگه انجام اقدامات بعدی مقدور نبود ، نتیجه را اعلام کن تا اقدام بعدی را تقدیم کنم.
مثلا اگه مقاومت ۱۵ کیلو به یکی از پایههای R018 متصل و حتی مرتبطه .
یک مقاومت ۱۰ الی ۲۰ کیلو بدون لحیمکاری روی مدار با آن موازی کن .
اگر تاثیر منفی و یا مثبت داشت برای اصلاح خطا قابل استفاده است .
و همانطورکه عرض کردم اگه انجام اقدامات بعدی توسط خودت مقدور نشد ، نتیجه را اعلام و مطلع فرمایید.
ضمنا همیشه ناامیدی را از خود دور کنید و با اطمینان کامل به موفقیت نهایی ، پیگیری کنید.
سپاس