spirit.fm68
کاربر
- 2012-02-23
- 83
- 114
من خودم دستگاههاشو از نزدیک ندیدم و از دوستان هم کسی نخریده..ما بیشتر به صفایی گرایش داشتیم.دوستان بنده با چند مدل دستگاه کار کردم و مدت زمان 12 ساله که با دستگاه های مختلف کار میکنم مثل gpx 4500 وexp 5000 المانی و چند دستگاه دیگر بنده یک دستگاه از اقای کاظمی خریداری کردم شما ها را نمیدانم ولی بنده از دستگاه راضی هستم کمی به املاح معدنی حساس است ولی قدرت زیادی داره من خودم یک دیگ مسی 42در34 سانتی رو تو عمق 380 سانتی با دستگاه جدید ایشان که نامش سوپر ممکس 2011 هست پیدا کردم یکی از دوستان بنده هم از اقای صفایی دستگاه خریده دستگاه بد نیست ولی خدایش این قدرت دستگاه اقای کاظمی را نداره اگه بخواید فیلم تستش رو براتون میذارم این انصاف نیست که در مورد مهندس کاظمی این طوری یک طرفه قضاوت کنیم بنده به شما این دستگاه را پیشنهاد میکنم که خودم با این قدرت دستگاه ندیدم البته به من تخفیف نداد ولی دستگاه خوب داد
اما اینیکه گفتی باید عالی باشه...دستگاه از صفایی دارم..خیلی ازش راضیم شاید از مال شما کمتر بزنه اما بازم از خیلیاشون بهتره.
تستشو اگه لطف کنی عالی میشه...تا شک و شبهات در مورد دستساز از بین بره....با اینقیمتها دستسازها عالین..خیلی عالیتر از اون چیزی که فکرشو میکنیم.
بقیرو نمیدونم اما خودم قضاوت تندی انجام ندادم..چون ندیدیم کارشو اونه که بد قضاوت میکنیم.