آی پی امداد
abtahi

شناسایی نشدن ایسی های فلش در پروگرامر rt809

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,061
178,585
iRanTK.iR
سلام من همین مشکل داشتم از ویندوز ۱۰ استفاده کنید و rt 809 برای ای سی سریال ایپرام کند کار می کنه اگر ای سی هم خراب باشه نشون نمی ده و پروگرام می‌کنه از ای سی سریال ایپرام حتمان با tnm استفاده کنید چون اگر ای سی خراب باشه نشون میده من همچین مشکل را با ویندوز ۱۰ برطرف کرد ویندوز ۱۱ هم باگ داره عبیب از پروگرام نیست

درود مجدد

برنامه هیچ مشکلی با ویندوز 11 نداره ، من دارم استفاده می کنم و همه چیز به درستی کار میکنه ....

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
سلام من این مشکل را داشتم و پروگرام rt809ای سی ایپرام خراب را نشون نمی ده سوکت زیف را یک شستشوی درست بده و پایه‌ای آدابتور سوهان بکش این مشکلات من داشتم تشکر
درود بر شما بزرگوار کلا از ایسی دیپ که خودشون پایه دارن استفاده کردم حتی پایه ها را سیم کشی کردم و بدون ادابتور و تبدیل زیف گزاشتم روی کار ولی نتیجه نداد ......الان باز کردم پروگرامر را و چند تا قطعه مشکوک بودم سفارش دادم به محض اینکه به دستم برسه تعویض کنم نتیجه را اعلام میکنم

ghasemdorosh

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-12-17
708
3,913
بوشهر-خورموج
بنظر من که TNM از این نظر بهتره چون خطاهای ای سی رو دقیق تر نشون میده و کیفیت زیف هاش هم خیلی عالیه

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
بنظر من که TNM از این نظر بهتره چون خطاهای ای سی رو دقیق تر نشون میده و کیفیت زیف هاش هم خیلی عالیه
tnmخوبه ولی امکاناتش به نسبت به rtخیلی کمتر هستش بخصوص واسه پروگرام هارد

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,061
178,585
iRanTK.iR
tnmخوبه ولی امکاناتش به نسبت به rtخیلی کمتر هستش بخصوص واسه پروگرام هارد

درود بر شما

هیچ کدام از پروگرامرهای TNM و RT امکانات کافی برای کار روی آی سی های eMMC را ندارند .

بهترین دستگاه برای پروگرام و کار روی eMMC باکس های تعمیرات موبایل هستند .

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
درود بر شما

هیچ کدام از پروگرامرهای TNM و RT امکانات کافی برای کار روی آی سی های eMMC را ندارند .

بهترین دستگاه برای پروگرام و کار روی eMMC باکس های تعمیرات موبایل هستند .
درود بر شما ///اون که البته کاملا درسته ولی واسه کارهای روز مره عرض کردم البته دنال این هستم که یدونه باکس ایزی جیتک بخرم ولی هیچ فروشگاهی مثل اینکه نداره ..البته از فروشگاهای اینترنتی منظورم هستش ....شما جایی را سراع دارید داشته باشن؟؟؟

بالا