آی پی امداد
abtahi

شناسایی نشدن ایسی های فلش در پروگرامر rt809

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,618
3,459
چنین مواقعی باید پوشه های پروگرامر داخل درایو نصب شده پاک و سرچ کردن اسم پروگرامر در ریجیستری ویندوز و حذف ان کمک شایانی به حل مشکل می کن و نصب برنامه بغیر از درایو که ویندوز نصب هست کمک کنده می باشد البته شما استاد بنده هستید موقع نصب برنامه پروگرامر به سیستم متصل نباشه

ibm5894

کاربر vip
vip
کاربر
2018-08-22
122
66
درود بر همه دوستان ...پروگرامر ۸۰۹همه مدل ایسی را شناسایی و خواندن و نوشتن برنامه بدون هیچ مشکلی انجام میده و فقط مدلهای ایسی فلش ۸پایه سری ۲۵xxمشکل داره حتی به صورت دستی هم که شماره ایسی را وارد و تایید میکنم اوکی میده ولی وقتی میخواهم ایسی را بخواند یا رایت کنه مجدد همون خطا را میده ....نرم افزار را چند مدل استفاده کردم آخرین ورژن و حتی ورژن های خیلی قدیمی .بر روی دو تا کیس و یک لپ تاپ دیگه هم تست کردم .کابل رابط را نو استفاده کردم ولی عیب پابر جاست ...عجیب اینکه ایسی های emmc...ماند...ایپرام ۸پایه را براحتی انجام میده ...دوستان تجربه این مشکل را دارن لطفا راهنمایی فرمایید
سلام، شماره ic که روش نوشته رو میشه کامل بنویسید؟
....25

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
سلام، شماره ic که روش نوشته رو میشه کامل بنویسید؟
....25
درود بر شما ....کلا ایسی های فلش 8پایه را مشکل داره مثل 25q60/25q80/25q16و....ولی ایی های ایپرام 8 پایه و دیگر ایسی ها را مشکل نداره....در ضمن این ایراد از نرم افزار هم نیست چون یکی از دوستان پروگرامر روی سیستم تعمیرگاهش بود پروگرامرخودم را بردم با سیستم ایشون تست کردم ولی با اون سیستم هم مشکل را داره در صورتی کع پروگرامر ایشون با همون سیستم مشکل نداره

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
درود بر همه دوستان ...نرم افزار اخرین ورژن هم من نصب کردم ایراد از خود پروگرامر هستش .....سر فرصت باید بازش کنم ببینم میشه کاریش کنم یا نه

mohsen2910

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
کاربر
2023-09-02
39
69
سلام من همین مشکل داشتم از ویندوز ۱۰ استفاده کنید و rt 809 برای ای سی سریال ایپرام کند کار می کنه اگر ای سی هم خراب باشه نشون نمی ده و پروگرام می‌کنه از ای سی سریال ایپرام حتمان با tnm استفاده کنید چون اگر ای سی خراب باشه نشون میده من همچین مشکل را با ویندوز ۱۰ برطرف کرد ویندوز ۱۱ هم باگ داره عبیب از پروگرام نیست

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,922
26,200
سلام من همین مشکل داشتم از ویندوز ۱۰ استفاده کنید و rt 809 برای ای سی سریال ایپرام کند کار می کنه اگر ای سی هم خراب باشه نشون نمی ده و پروگرام می‌کنه از ای سی سریال ایپرام حتمان با tnm استفاده کنید چون اگر ای سی خراب باشه نشون میده من همچین مشکل را با ویندوز ۱۰ برطرف کرد ویندوز ۱۱ هم باگ داره عبیب از پروگرام نیست
درود بر شما //نه مهندس جان ایراد از ویندوز نیست چون من از 7 استفاده میکنم و پروگرامر را بردم مغازه یکی از همکارا که اون هم دقیقا همین مدل پروگرام را داشت و اون هم از همین 7 و همین ورژنی که من اسفاده میکنم استفاده میکرد ...با پروگرامر ایشون بدون مشکل بود ولی با پروگرامر من مشکل داشت

mohsen2910

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
کاربر
2023-09-02
39
69
سلام من این مشکل را داشتم و پروگرام rt809ای سی ایپرام خراب را نشون نمی ده سوکت زیف را یک شستشوی درست بده و پایه‌ای آدابتور سوهان بکش این مشکلات من داشتم تشکر

بالا