قطعه D9 در برد شارژر ماکیتا DC10WA چیست
سلام ممنون از جوابتونسلام
دیود زنر 18V با پارتنامبر PTZ18B
دیتاشیت پیوست شد
سلام ممنون از جوابتون
چرا با خازن دیپ روی برد که ۱۰۰۰ میکرو ۱۶ ولت هست موازی شده ولتاژ خازن ۱۶ اما دیود زنر ۱۸ ولت
بنده عذرخواهی میکنم خازن ۴۷۰ است و ۱۰۰۰ میکرو هم استفاده میشه و فابریک است و میخواستم بدونم زنر ۱۸ ولت دیپ میشه جایگزین کرد؟سلام
۱- اگر واقعا خازن ۱۶ ولت باشه، اطلاعی ندارم چرا این کار انجام شده. شاید با توجه به تفاوت برند این خازن با دیگر خازنهای روی برد؛ توسط شخصی تعویض و اشتباه جایگذاری شده.
۲- فرمودید خازن ۱۰۰۰ میکرو ۱۶ ولت هست؛ اما در تصویر عدد ۴۷ روی خازن که بیانگر 47uF و یا 470uF هست مشهوده و با 1000uF که فرمودید متفاوته.
مشاهده فایلپیوست 214968
۳- در صورتی که تصویر پارتنامبرِ PTZ18B رو جستجو کنید؛ دقیقا مدل دیود بکار رفته در شارژر شما نمایش داده میشه.
مشاهده فایلپیوست 214964مشاهده فایلپیوست 214965مشاهده فایلپیوست 214966
۴- با این حال، بهتره یه تصویر کامل و واضح از پشت روی برد قرار بدید تا همکاران هم نظرشون رو بیان کنن.
میخواستم بدونم زنر ۱۸ ولت دیپ میشه جایگزین کرد؟
از جوابهایی که دادید متشکرم . لطف کردیدسلام
۱- بنده روی این برد اشرافیت ندارم و تنها قطعه رو بر اساس کد حک شده معرفی کردم.
۲- تفاوتی بین زنر DIP و SMD نیست. زنر اصلی 1W هست؛ شما هم میتونید یه زنر دیپ و یا MELF از نوع ۱ وات جایگزین کنید. اتفاقا کنار زنر اصلی، جای زنر دیپ هم هست.
۳- علیرغم اطمینان شما از ولتاژ خازن و همچنین تطابق کد دیود با زند ۱۸ ولت، بهتره کمی تامل بفرمایید و نظر قطعی همکاران در خصوص علت عدم همخوانی ولتاژ خازن با زنر رو دریافت کنید؛ تا با خیال راحت قطعات رو جایگزین کنید.
طبق این اطلاعاتی که شما دادید عرض میکنم:سلام ممنون از جوابتون
چرا با خازن دیپ روی برد که ۱۰۰۰ میکرو ۱۶ ولت هست موازی شده ولتاژ خازن ۱۶ اما دیود زنر ۱۸ ولت