مندیش
کاربر
سلام عرض ادب خدمت همکاران عزیز ،وقت بخیر ، دستگاهی که مد نظر شماست باید بوسیله plc کنترل بشه که هزینه ساخت این دستگاه خیلی بالاست ، سال گذشته برای یکی از همکاران ساختم حدود ۲۰۰ میلیون فقط هزینه لوازم دستگاه شد (شامل ۶ عدد استپ موتور ، دوعدد دینام dc ، قسمت کنترل و قدرت ، گیربکس پر قدرت ، شاسی کشی ،و،،،
فکر نمی کنم بخواهید این مقدار هزینه کنید ،
تا چه قدرتی می خواهید سیم پیچی کنید؟
اگه ترانس جوش تا ۵۰۰ آمپر را می خواهید سیم پیچی کنید می توانید از یک دینام سه فاز ۵ یا تک فاز ۳ اسب استفاده کنید و همچنین یک گیربکس ۱:۹۰
برای این کار کفایت می کند ، من قبلا برای همکاران که دستگاه می ساختم از گیر بکسهای استوک آسانسور استفاده می کردم که قیمت خیلی مناسبی داشت ، به شما هم پیشنهاد میکنم بگردید و ازاین گیربکس ها تهیه کنید
در مورد کنترل هم می توانید از یک کلید چپگرد راستگرد استفاده کنید یا اینکه پیشرفته تر بسازید و از سیستم کنترل فرکانس و plc, استفاده کنید
همه این موارد به بودجه شما بستگی دارد ،
من سه عدد دستگاه سیم پیچ دارم که یکی از آنها سیستم ساده و مناسبی دارد ، همونی که در فیلم مشاهده می کنید ، اگه خواستید ، از نحوه کارکرد دستگاه فیلم بگیرم براتون بفرستم ، تا بتونید ایده بگیرید و بر اساس نیاز خود یک دستگاه بسازید ،
در ضمن نکاتی که بابت سیم پیچی ترانس نوشتم مربوط به شما نبود ، این مطالب را به درخواست یکی از همکاران نوشتم که پیام خصوصی ارسال کرده بود و گفتم شاید بدرد دیگران هم بخورد ،
یک دوست، درخواست راهنمایی و ساخت دستگاه سیمپیچ داده بودند و بنده سعی کردم بطور خلاصه و مفید مطالبی جهت راهنمایی و کمک به این دوست عزیز عرض کنم ، سایر همکاران اگه نیاز به دستگاه سیم پیچ دارند ، اعلام کنند تا بنده تا آنجا که بتوانم در خدمت دوستان باشم