تستی که عرض میکنم انجام بده و اعلام نتیجه کن
به این صورت که اگر تستر دیجیتال پاور داری به پاور وصل باشه و از مدار سری لامپ 100 وات هم استفاده کن
hidden content may not be quoted
اگه با اتصال این دو نقطه پاور روشن ایراد از کجاست؟
تستی که عرض میکنم انجام بده و اعلام نتیجه کن
به این صورت که اگر تستر دیجیتال پاور داری به پاور وصل باشه و از مدار سری لامپ 100 وات هم استفاده کن
hidden content may not be quoted
آقا پیر شدیم و کسی نگفت وقتی این اتفاق می افته مشکل از کجاست؟پایه 2 و 3 این آی سی رو با احتیاط به هم دیگه اتصال بده پاور باید شروع بکار کنه
روی تستر ببین چه ولتاژهایی مشکل دارن و چه خطایی رخ میده
سلامسلام دوست خوبم
به نظر من پایه دو ورودی ارو امپلیفایر است. وپایه سه خروجی ارو امپلیفایر است. در واقع ورودی مقایسه کنندهای است که مستقیما از طریق پایه 3 نیز در دسترس قرار گرفته است.
و با اتصال کوتاه کردن این دو پایه اپ امپ در تشخیص خطا دچار اشتباه میشه . و فکر میکنه ولتاژ ورودی های اپ امپ صحیح است .و اجازه کار کردن ای سی را صادر میکنه.
ممنونم
سلامسلام. با توجه به پیشنهاد دوست عزیزمون که فرمودند این سه مورد رو تعویض کنید
1-اپتوکپلر تعویض کن
2- دیود شاتکی چک کن ( کمتر دچار سوختگی میشن )
3- نمونه گیر tl431 تعویض کن
(تو یه پست نوشتید که دیودهای پست دوم رو هم همه تعویض کردید ، خوب اشتباه کردید اونها رو تعویض کردید دیود های شاتکی سه پایه اگه بسوزن که تو تست مشخصه و نیازی نیست با ضریب خطا اینکار رو کنید من زیاد موارد به پستم خورد که شاتک های هیس سینک دوم به ندرت میسوزه که اتصالی شدیدی در مدار رخ داده باشه)
ببینید اطراف سیم پاور گود شما که یه آی سی هم وجود داره تمام خازن های اطرافش رو تعویض کنید اینجا نیازی به تست هم نیست چون ممکنه با خازن تستر هم درست نشون بده ولی زیر بار ایرادشون نشون داده بشه
بعد از تعویض اینها اگر درست نشد آی سی پاور گود هم تعویض کنید و پس از تست (با پاور تستر) اگر مقادیر درست نبود دوتا پتانسیومتر نارنجی زنگ در قسمت خروجی مدارتون هست اونها رو با پیچگوشتی تنظیم کنید تا به اون ولتاژ دلخواه برسید. اطراف سیم پاور گود کمتر پیش میاد که دیود زنر بسوزه ولی باز هم اونها رو چک کنید مقاومت ها و عدسی و سایر قطعاتی که خراب نمیشن رو روش وقت نزارید. پس علاوه بر اون سه موردی که دوستمون پیشنهاد دادن به اینها هم عمل کنید
نکته : دیتاشیت آی سی قسمت پاور گود رو هم بیرون بیارید و پایه vcc اون رو هم در حالت روشن بودن مدار ولتاژگیری کنید و هم در حالت خارج از مدار پایه هاش رو ولتاژ گیری کنید که ببینم تغییری تو ولتاژ مشاهده میکنید.
خازن های صافی ولتاژ بالا هم از سالم بودنشون مطمئن باشید و اگر خازن تستر دارید حتما اندازه گیری کنید ولتاژ تثبیت شده به مدار نرسونن مدار رو میتونن دچار اختلال کنن.
یه نکته هم که عینا تو اپتوکوپلر و مقاومت و غیره زیاد دیدم بعضی وقت ها از زیر برد دچار سوختگی میشن و از بالا که شما نگاه میکنید هیچی مشخص نیست و زمانی که از برد خارج میکنید میبینید تا سوختگی از پشت قطعه بوده !!!
سلامدرود
2-3 مورد این مشکل رو تو پاور 330 گرین داشتم با تعویض آی سی سوپروایزر درست شده