آی پی امداد
abtahi

سوختن پی در پی هالوژن

MajiDAmieE

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2018-06-24
246
326
سلام دوستان
وقت همگی به خیر
این موضوع بیشتر به برق ساختمون بر میگرده ولی شاید کسی تجربه ای داشته باشه
این مشکل رو من از چند نفر شنیدم ولی واقعا نمیدونم راهکارش یا اصلا علتش چیه.
تو واحد هایی که هالوژن زیاد کارشده مخصوصا پیش میاد
تو عرض کمتر از 6 ماه هالوژن میسوزه
چند روز پیش یکی از دوستانم گفت این مشکل رو داره الان چند ساله
( البته میگفت خوبیش اینکه قبل از تموم شدن گارانتی ، میسوزه میبرم عوض میکنم و نو میگیرم😅
اولین چیزی که به ذهنم زد گفتم مشکل از سوکت هالوژن هاس ( گفتم شاید جنس سوکت ها بدرد نمیخوره و اکسید شده و خوب کانکت نمیشه) که گفت ی تعداد سوکتیه ی تعداد سیمی مسقیم و تو سوختنشون تفاوتی نیست
بعد گفتم شاید به خاطر ضعیف بودن سیم کشی باشه و افت ولتاژ داشته باشیم که دیدم جنس سیم خوب و مرغوبه و ولتاژ گیری که کردم دیدم ولتاژ جعبه مینیاتوری با ولتاژ دو سر دور ترین هالوژن تو حالت روشن کاملا یکیه و افت ولتاژ نداریم .

دوستان اگر تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,238
4,412
ایران
سلام دوستان
وقت همگی به خیر
این موضوع بیشتر به برق ساختمون بر میگرده ولی شاید کسی تجربه ای داشته باشه
این مشکل رو من از چند نفر شنیدم ولی واقعا نمیدونم راهکارش یا اصلا علتش چیه.
تو واحد هایی که هالوژن زیاد کارشده مخصوصا پیش میاد
تو عرض کمتر از 6 ماه هالوژن میسوزه
چند روز پیش یکی از دوستانم گفت این مشکل رو داره الان چند ساله
( البته میگفت خوبیش اینکه قبل از تموم شدن گارانتی ، میسوزه میبرم عوض میکنم و نو میگیرم😅
اولین چیزی که به ذهنم زد گفتم مشکل از سوکت هالوژن هاس ( گفتم شاید جنس سوکت ها بدرد نمیخوره و اکسید شده و خوب کانکت نمیشه) که گفت ی تعداد سوکتیه ی تعداد سیمی مسقیم و تو سوختنشون تفاوتی نیست
بعد گفتم شاید به خاطر ضعیف بودن سیم کشی باشه و افت ولتاژ داشته باشیم که دیدم جنس سیم خوب و مرغوبه و ولتاژ گیری که کردم دیدم ولتاژ جعبه مینیاتوری با ولتاژ دو سر دور ترین هالوژن تو حالت روشن کاملا یکیه و افت ولتاژ نداریم .

دوستان اگر تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی
سلام. به احتمال زیاد دوستون از جنس خوب استفاده نمیکنه . که تو عرض شش ماه میسوزه . متشکرم

آخرین ویرایش:

MajiDAmieE

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2018-06-24
246
326
سلام. به احتمال زیاد دوستون از جنس خوب استفاده نمیکنه . که تو عرض شش ماه میسوزه .
من جنس و برند هالوژن هاشو دیدم ، نمیگم جنسش درحه 1 بود ولی جنس خوبی داشتن
پشتشون هیت سینک داشتن حتی

MajiDAmieE

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2018-06-24
246
326
سلام ودروذ. ببخشید هالوژنهاش چندولتیه؟ یعنی هرکدوم درایو جداگانه دارن یا نه 220 ولتن؟
سلام
همشون از این کم مصرف هاس
بعضی هاشون از این سوزنی هاس که قاب از چراغ جداس ، بعضی هم هالوژن با قاب ی تیکس

سوزنی هاش 5 وات
سیمی ها 10 وات

amir2064829

کاربر
2022-03-02
70
58
دوست عزیز تنها بهیچ عنوان از بک لایت ها استفاده نکنید مگر از شرکت های مطرح مثل مازی نور و آلتون . بنده ۲۳ ساله فنی کارم‌ تا به امروز جزء این شرکت ها هیچی استفاده نکردم و خرابی شون در حد ۴ سال در میون شاید باشه ....

بک لایت ها بعلت هیت سینک ضعیف و ارزون دراوردن قیمت تمام شده متاسفانه بی کیفیتن ‌ اگر قیمت ارزون میخواید از برند پارس شعاع بزنید ۷ وات و ۹ وات داره

کیفیتشم من دوساله جایی نصب کردم از ۵ردب تا دم صبح روشنه خرابی نداشتم

J1375

کاربر
2021-03-26
262
495
زیر سایه خدا
دوست عزیز تنها بهیچ عنوان از بک لایت ها استفاده نکنید مگر از شرکت های مطرح مثل مازی نور و آلتون . بنده ۲۳ ساله فنی کارم‌ تا به امروز جزء این شرکت ها هیچی استفاده نکردم و خرابی شون در حد ۴ سال در میون شاید باشه ....

بک لایت ها بعلت هیت سینک ضعیف و ارزون دراوردن قیمت تمام شده متاسفانه بی کیفیتن ‌ اگر قیمت ارزون میخواید از برند پارس شعاع بزنید ۷ وات و ۹ وات داره

کیفیتشم من دوساله جایی نصب کردم از ۵ردب تا دم صبح روشنه خرابی نداشتم
همانگونه که بعضی نام های تجاری در لاستیک ماشین های سبک و سنگین در بعضی سایزها کیفیت خوبی دارند و در بعضی سایزها بدرد نخور هستند، لامپ های LED هم اینگونه هستند. شما محصول 50 وات رو میخری و میبینی عجب عمر طولانی داشت، نتیجه میگیری که برای دیگر مصارف نیز از محصولات همین شرکت تهیه میکنم، غافل از اینکه محصول 50 وات برای تبلیغات شرکت و جذب مشتری بوده و دیگر محصولاتش کیفیت پایینی دارند.

MajiDAmieE

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2018-06-24
246
326
ممنون بابت اشتراک تجربه دوستان
ولی بازم من فکر نمیکنم علت سوختن زود هنگام هالوژن ها کیفیت پایینشون باشه
چون گفتم چند مدل هالوژن استفاده شده اونجا ولی بازم خیلی زود تر انتظار میسوزه

خودم تو ذهنمه اسیلوسکوپ ببرم وصل کنم به برق اونجا سیگنالش رو ببینم
شاید هارمونیک های ولتاژی داشته باشه

3320119

کاربر vip
کاربر
2007-04-22
188
490
درپد بزرگترین مشمل سوختن اغلب لاموها در انواع مختلف .نرارت بوجود امده وعدم دفع حرارت اونهاست .

بالا