با سلام محضر استاد گرامی، پست های قبلی در مورد محافظ یخچال را مطالعه کردم بسیار مفید واقع شد، انشالله که این ویروس کرونا محو و نابود گردد و عمری باقی باشد و مجددا با دل خوشی پیگیر مطالب سایتتان باشیم . فرصتی بدست آمده و باتفاق جمع خانوادگی در منزل خود را قرنطینه کردیم و فرصت مطالعه و سرگرمی و استفاده از تجربه اساتید زیاد شده . آرزوی سلامتی و شادابی و طول عمر با برکت برای تمامی هم وطنان عزیزم آرزومندم
و اما دستگاهی بود که چند وقت اذیت می کردم و هر از چندگاهی دیود زینر می سوزاند! لجم در آورده بود باهاش لج افتادم و تمامی قطعات را پیاده کردم و مجددا همه را از نو سوار کردم . ولی همان روال خرابی باز تکرار شد. موقعی که قطعات پیاده کردم از مدار اسکن کردم و خلاصه تجزیه و تحلیل و کلی سرگرمی
علی ایحال چند سوال از محضر استاد عزیز داشتم
1- اگه فرصت دارند با زبان شیوایشان مدار را تحلیل نمایند
2- به مقادیر R10 و R12 مشکوکم کمی با مدارات قبلی متفاوت است؟
3- موقعی که دستگاه را به برق می زنیم چراغ قرمز روشن و پس از سپری شدن زمان مربوطه چراغ قرمز خاموش شده و رله عمل نمی کند و چراغ سبز هم روشن نمی شود
4- در همین زمان اگه پایه های چراغ سبز را با پیچ گوشتی بهم می زنیم چراغ سبز روشن و رله عمل می کند
خازن C3 مقدارش 10 میکروفاراد می باشد که بدینوسیله اصلاح می گردد ، ولتاژ کار خازنهای الکترولیتی 50 ولت می باشد
با تشکر
و اما دستگاهی بود که چند وقت اذیت می کردم و هر از چندگاهی دیود زینر می سوزاند! لجم در آورده بود باهاش لج افتادم و تمامی قطعات را پیاده کردم و مجددا همه را از نو سوار کردم . ولی همان روال خرابی باز تکرار شد. موقعی که قطعات پیاده کردم از مدار اسکن کردم و خلاصه تجزیه و تحلیل و کلی سرگرمی
علی ایحال چند سوال از محضر استاد عزیز داشتم
1- اگه فرصت دارند با زبان شیوایشان مدار را تحلیل نمایند
2- به مقادیر R10 و R12 مشکوکم کمی با مدارات قبلی متفاوت است؟
3- موقعی که دستگاه را به برق می زنیم چراغ قرمز روشن و پس از سپری شدن زمان مربوطه چراغ قرمز خاموش شده و رله عمل نمی کند و چراغ سبز هم روشن نمی شود
4- در همین زمان اگه پایه های چراغ سبز را با پیچ گوشتی بهم می زنیم چراغ سبز روشن و رله عمل می کند
خازن C3 مقدارش 10 میکروفاراد می باشد که بدینوسیله اصلاح می گردد ، ولتاژ کار خازنهای الکترولیتی 50 ولت می باشد
با تشکر
پیوستها
-
30 کیلوبایت بازدیدها: 254
آخرین ویرایش: