آی پی امداد
abtahi

سوختن مکرر برد تغذیه آیفون تصویری تابا TVD_1043I

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
1400٫10٫21
43
53
46
تبریز
سلام خدمت دوستان
این آیفون تابا خاموش شد برد تغذیه رو کامل عوض کردم کارکرد ولی نیم ساعت بیشتر دووم نیاورد و دوباره خاموش شد . برد پاور سوخته . کسی تجربه ای داره ممنون میشم
البته وقتی بجای برد تغذیه از منبع تغذیه آزمایشگاهی استفاده میکنم در حالت استند بای ۰/۱۸ آمپر و در حالت مانیتور روشن ۰/۲۸ آمپر جریان میکشد بنظر شما چرا برد تغذیه عوض میکنم بعد مدتی میسوزه

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
1390٫10٫26
503
1,255
درود؛ مقدار آمپر مصرفی آیفون منطقی بنظر میاد؛ احتمالا بردهای پاور مشکل دارند؛ خازن کوچک کنار آیسی رو تعویض کن و ترجیحاً مقداری ظرفیت بیشتر استفاده کن؛ لحیم برد رو چک کن لحیم سردی نداشته باشدند

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
1400٫10٫21
43
53
46
تبریز
درود؛ مقدار آمپر مصرفی آیفون منطقی بنظر میاد؛ احتمالا بردهای پاور مشکل دارند؛ خازن کوچک کنار آیسی رو تعویض کن و ترجیحاً مقداری ظرفیت بیشتر استفاده کن؛ لحیم برد رو چک کن لحیم سردی نداشته باشدند
این خازن اتصال کوتاه شده احتمالا آیسی هم پریده ممنون
1000010641.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1393٫10٫27
1,363
1,589
پاور آمپر بالاتر بزارید.با لامپ محافظ ۱۱۰ تست کنید تا دوباره پاور نسوزه

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
1400٫10٫21
43
53
46
تبریز
با سلام با تعویض خازن کنار آیسی با مشخصات ۴۷ میکرو و ۳۵ ولت و جایگزینی خازن ۱۰۰ میکرو ۵۰ ولت مشکل حل شد . یک ساعت با لامپ تست گذاشتم مشکلی پیش نیامد و الان هم با برق مستقیم کار می‌کنه . ممنون از راهنمایی تان دوست عزیز ♥️♥️♥️♥️

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: roxette
بالا