آی پی امداد
abtahi

سوختن مکرر برد تغذیه آیفون تصویری تابا TVD_1043I

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
2022-01-11
43
53
46
تبریز
سلام خدمت دوستان
این آیفون تابا خاموش شد برد تغذیه رو کامل عوض کردم کارکرد ولی نیم ساعت بیشتر دووم نیاورد و دوباره خاموش شد . برد پاور سوخته . کسی تجربه ای داره ممنون میشم
البته وقتی بجای برد تغذیه از منبع تغذیه آزمایشگاهی استفاده میکنم در حالت استند بای ۰/۱۸ آمپر و در حالت مانیتور روشن ۰/۲۸ آمپر جریان میکشد بنظر شما چرا برد تغذیه عوض میکنم بعد مدتی میسوزه

پیوست‌ها

• 179.6 کیلوبایت بازدیدها: 26
  • 416.1 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 394.1 کیلوبایت بازدیدها: 24
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2012-01-16
503
1,254
درود؛ مقدار آمپر مصرفی آیفون منطقی بنظر میاد؛ احتمالا بردهای پاور مشکل دارند؛ خازن کوچک کنار آیسی رو تعویض کن و ترجیحاً مقداری ظرفیت بیشتر استفاده کن؛ لحیم برد رو چک کن لحیم سردی نداشته باشدند

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
2022-01-11
43
53
46
تبریز
درود؛ مقدار آمپر مصرفی آیفون منطقی بنظر میاد؛ احتمالا بردهای پاور مشکل دارند؛ خازن کوچک کنار آیسی رو تعویض کن و ترجیحاً مقداری ظرفیت بیشتر استفاده کن؛ لحیم برد رو چک کن لحیم سردی نداشته باشدند
این خازن اتصال کوتاه شده احتمالا آیسی هم پریده ممنون
1000010641.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,353
1,580
پاور آمپر بالاتر بزارید.با لامپ محافظ ۱۱۰ تست کنید تا دوباره پاور نسوزه

محمد زارع

کاربر vip
کاربر
2022-01-11
43
53
46
تبریز
با سلام با تعویض خازن کنار آیسی با مشخصات ۴۷ میکرو و ۳۵ ولت و جایگزینی خازن ۱۰۰ میکرو ۵۰ ولت مشکل حل شد . یک ساعت با لامپ تست گذاشتم مشکلی پیش نیامد و الان هم با برق مستقیم کار می‌کنه . ممنون از راهنمایی تان دوست عزیز ♥️♥️♥️♥️

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: roxette
بالا