بله منبع تغذیه ازمایشگاهی هست و ولت و امپر رو نشون میده1- امیدوارم منبع تغذیه شما دارای ولتمتر و آمپر متر باشد. اگر ندارد؛ بفرمایید.
ضمنا از این پس محبت کنید و ولتاژ را از طریق منبع تغذیه اعمال نمایید تا آمپر و ولتاژ کاملا مشخص شود.
با باتری 6 ولتی مشکلی نیست و شارژ میکنه چون 12 ولت در خروجی داره و این رای شارژ باتری 6 ولتی کافیه2- بخاطر اینکه بین ایراد برد و باطری تفکیک ایجاد کنیم؛ ابتدا باطری های 6 ولت را مجددا جاگذاری فرمایید و امتحان کنید آیا شارژ انجام می شود یا خیر؟
اگر شارژ شد؛ برد بدون ایراد است.
وقتی با منبع تغذیه مستقیم وصل میکنم اولش تا 1.5 امپر هم میکشه بعد از مدتی در حد نیم امپر نشون میده4- قبلا فرمودید: وقتی آدابتور را مستقیما به باطری وصل می کنید؛ باطری شارژ می شود. اما حالا میفرمایید هیچ آمپری نمی کشد. آیا درست متوجه شدم؟
با توجه به اینکه ولتاژ باطری شما 11.5V است؛ طبیعتا باید حداقل 200~300mA جریان کشی داشته باشد.
اون دیود کنار دیود D1 دیود معمولی 1n4148 میباشد و زنر نیست- در صورتی که پس از تست بند ۲ از سلامت باطری اطمینان یافتید؛ مسیر ذیل را انجام دهید.
اتصال قطب مثبت آدابتور به نقاط دیگر برد؛ توسط ۳ دیود صورت گرفته. D1 و ZD1 و دیود زنری که کنار D1 قرار گرفته (کد دیود در تصویر مشخص نیست)
الف- برای تفکیک عیب، یک پایه از هر ۲ دیود زنر را آزاد کنید.
ب- یک پایه از دیود D7 که در مسیر منفی برد قرار دارد را هم آزاد کنید.
ج- باطری را به برد متصل کرده؛ سپس منبع تغذیه را با رعایت پلاریته و ولتاژ ۱۴ ولت به کانکتور مربوطه، بر روی برد وصل نموده و بررسی فرمایید آیا باطری شارژ میشود و یا هنوز هم بصورت غیر عادی آمپر میکشد؟
من الان یک پایه از دیود زنر و دیود 1n4148 و D7 رو ازاد کنم و امتحان کنم؟