آی پی امداد
abtahi

مشکل: سوختن مقاومتهای پاور GREEN GP330A

الماس صورتی

کاربر vip
کاربر
2019-12-23
54
95
مهندس جان تا جایی که بنده تست کردم مقدار این مقاومت بر روی اکثر بردهای 330 و 380 سری قدیمی گرین 1 کیلو اهم یک چهارم وات میباشد که تقریبا روی تمامی پاورها چه سالم و چه معیوب سیاه شدن، و اکثر مواقع سالم هست، بنده در صورت مشاهده افزایش مقاومت اون رو با مقاومت یک وات جایگزین میکنم، افزایش اهمش هم در اکثر مواقع باعث یک سوت بسیار ریز از سمت چوک بزرگ کنارش میشه

سلام ممنون از توجه شما مقدارش در این پاور 1.2 بود شاید قبلا تعمیر شده و با این مقدار جایگزینن شده

s. hassan

کاربر
یک پاور GREEN GP330A آوردن که روشن میشه و خروجیها همه وجود دارن فقط سیم بنفش که باید +5 ولت باشه 6 تا7 ولت نشون میده. با برسی انجام شده مشخص شد که مقاومت R27 به مقدار 100 اهم یک هشتم وات تو مسیر سوخته. بعد از تعویض اون و اتصال سیم سبز و مشکی به هم تمام خروجیها میاد ولی مقاومت 100 اهم میسوزه.
کارهایی که انجام شده اینه که همه خازن های اطرافش رو عوض کردم و رسیدم به آسی TL494
دوستان عیب مشابهی داشتن که بتونن راهنمایی کنن؟
ممنون
سلام و درود یه سوال داشتم پاور گیرین 330رو تعمیر کردم تعویض خازن های خروجی و آی سی tl494 و خازن 10میکرو vsb روشن شد و خروجی داد کاملا درست...
چند روز بعد مجدد به برق زدم که تست بگیرم و پاور رو ببندم قبل از اتصال پاور تستر دیود زنر کنار فت vsb و خود فت و مقاومت های کم اهم کنارش و فیوز دستگاه همه سوختن!!!
علت رو کسی میدونه؟!!!
این قطعات رو تعویض کردم با لامپ تست زدم به برق لامپ تست با نور کم روشن میمونه !!!!
کسی می‌تونه راهنماییم کنه ممنون میشم
مقاومت های r27 و r22 رو هم اگر اطلاع دارید بفرمایید
ترانزیستور های قدرت ورودی و دیود شاتکی ها سالم هستن

بالا