در ادامه دوباره دیود را تعویض کردم . تازه متوجه این موضوع شدم که دوسیم متصل به مگنترون در واقع یک سیم بیشتر نیست و های ولتاژ نسبت به شاسی مایکروفر است.
پس مایکرو فر را دوباره بدون اتصال به مگنترون راه اندازی کردم ولی این بار بک مقاومت 1 مگااهم با بدنه مایکروفر وصل کردم ( همانطور که در شکل میبینید) و سر دیگر مقومت را به یکی از فیشهای خروجی ابنورتر متصل کردم و مایکروفر را استارت کردم . اتفاقی جالبی افتاد ! و آن جرقه زدن بین دوسر مقاومت یود ( در شکل دو سر مقاومت لکه سیاهی دیده میشود) . میدانم که اگر با مگنترون روشن کنم باز دیود ها میسوزند.
حال چند نتیجه میگیرم ببینید کدام منطقی تر است . اول مدارات داخلی اینورتر سالم( بخش ولتاژ پائین IGBT, پل دیود و .. .. . .) و مشکل فقط در های ولتاژ است.
البته احتمال سالم یودن مگنترون قبل را هم میدهم.
تارخچه تعویض دیودها یکبار دیگر مرور میکنم: ابتدا یکی از دیود ها سوخت و من هر دوی آنها را با دو عدد دیود مایکروفری ( از نوع غیر اینورتری) تعویض کردم که هر دو سوخت.
سپس از بازار نمونه دیگری دیود های ولتاژ تهیه کردم ولی اینبار کلیه دیود ها را با ولتاژ 12v و یک مقاومت چک کردم ( چون ولتاژ دیودها در جهت مستقیم 9v است)
دیودهای خریداری شده و دیود قدیم مدار سالم نشان میدادند. پس همان دیود قدیمی و یکی از دیود های جدید را در مدار قرار دادم که همان شد که در پست قبل گفتم
(دیود جدید ترکید) . خب پس با این شرایط و از طرفی با تست جدید( جرقه ردن مقاومت) 1- ممکن است مشکل از این دیود های جدید می باشد .2 عدم هم خوانی این دو دیود یا مشکل دار بودن دیود قدیمی
من مشخصات دیود های جدید را از اینترنت گرفتم مدل HVM12 که ولتاژ تحمل آن 12000 ولت و جریان کار آن 350 میلی آمپر آست .
ولی نتوانستم مشخصات دیود قدیمی ( مدل UX-G5B) از شرکت سازنده (عدم تولید میزند) یا جایی دیگر پیدا کنم از نظر شکل ظاهر هر دو با هم یکی است. آیا احتمال دارد مشخصات بالاتری نیاژ داشته باشد. در بازار این مدل و مدل قدیمی که به ترانس وصل میشوند (بدون اینورتری ها ) که هر دو هم همین مشخصات را دارند. دوستان ، استاد محترم اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید. شاید دوای درد این مایکروفر شود.