سلام بر استاد مهربانم
نه استاد به مدت سه چهار روز الکتروموتور ها کار کردن بعد از اینها دو تا الکتروموتور سیم پیچی کردم با همین مشخصات 4 ماه کار میکنه .3 آمپر برق میکشه. (بعد از یک ساعت حرارت بدنه معمولی بود دست را روی بدنه بود)
2- استاد به صورت تک ضرب راه اندازی شده ستاره ( راه ندازی مشخصات پلاک ستاره است)
3- این الکتروموتورها قبلا سیم پیچ شده بود. دوباره من سیم پیچی کردم نمره سیم 0.70 تک لا تعداد دور سیم 73 دور( این الکتروموتورها ساخت موتوژن تبریز . )
4-سیم ها در داخل شیارها برای افزایش دور یا افزایش قطر سیم وجود نداشت.
5-بله استاد در یکی از موتورخانه هر دو الکترو موتور سوخته بود . یکی سیم پیچ شده بود . یکی سیم پیچ کارخانه بود .( شبی که این موتور ها سوخته بودن نوسانات برق داشتن که طبق گفته خودشون قرار اداره برق هزینه را پرداخت کنند. ویکی از این دینام ها را من سیم پیچی کردم هنوزم داره کار میکنه )
6- بله استاد الکترو موتور ها در محیط گرم هستن. ( برای پمپاژ آب گرم حمام است)
7- فقط در این دو موتور خانه الکترو موتور ها سوخته اند.
استاد مهربانم ممنونم از پاسختون
درود
آیا از این نوع موتور جای دیگه هم دارن ؟
موتور سه فاز ۱ کیلو وات چطور با ۳ آمپر داغ نمیکنه ؟
اگه نمونه دیگری پیچیدی که جای خنک هست و سالمه ، دلیل محکمه پسندی هست .
احتمالا قبلا فعالیت موتور یا حرارت محیط کمتر بوده که نسوخته
اما هیچوقت تعمیر دستگاهی که در محیط گرم قرار گرفته قبول نکن
ضمنا در تعزیرات همیشه جانب ارگان دولتی را نمیگیرن .
چند روز کار کرده و دلیل صحت سیم پیچی هست و بهشون باج نده و دیگه سیم پیچی نکن و در محکمه بگو بهشون گفتم در چنین محیط گرمی اگه مداوم کار کنه میسوزهو لذا گفتم اینو تعمیر نمیکنم ولی اصرار کردند و گفتند اشکال نداره
دیگه براشون سیم پیچی نکن ومحکم بایست حق با شماست نگران نباش و باج نده .
در چنین شرایطی بنفع شماست که بایستی و دیگه تعمیرش نکنی و موضوع را حتی المقدور کش بده و عقب بیانداز که تابستون و هوا گرم بشه و بگو ببرین جای دیگه تعمیر کنین ، بعد میام با نظارت من موتور را مداوم روشن و در همین محیط استفاده کنین ، اگه سوخت کلیه هزینه های ازکارافتادگی من بعهده شماست .
اما اگه نسوخت هزینه این موتور را عودت میکنم .
نگران نباش و دیگه سیم پیچی نکن و محکم بایست و فقط در صورت رسیدگی ناعادلانه با احتمال ۱۰٪ محکومیت مالی داره که بازم بنفع شماست و کمتر از خسارت سیم پیچی مکرری است که هرگز رضایت متقاضی جلب نمیشه.
ضمنا دلایل و مستندات خودتو برای شاکی مطرح نکن و فقط برای محکمه نگهدار ، ازجمله اقرار شاکی که افزایش ولتاژ میتونه عامل صدمه باشه که اگه به خودش بگی در اینصورت در محکمه اقرار نمیکنه و نمیتونی بنفع خودت ثابت و استفاده کنی
در صورت امکان عکس پلاک موتور را ارسال کن .
سپاس