آی پی امداد
abtahi

سوال: سوال درموردچگونگی نحوه تغییرنام دیواس ماژول های بلوتوث

14021403

کاربر
2024-01-23
5
1
ایران
اساتید خسته نباشید
من یه برد هندرزفری بلوتوث NIA دارم که میخوام به آمپلی فایر وصلش بکنم ولی مشکل این هست که گراند خروجی با گراند مدار یکی نیست. چجوری به آمپلی وصلش بکنم؟
مدار دوتا خروجی برای هدفون ها داره که منفیشون مشترکه ولی این منفی مشترک با گراند متصل نیست و با تست دیود بین این منفی مشترک و گراند مدار، حدود 0.7 ولت نشون داد. پراب مثبت رو روی گراند و پراب مشکی رو روی منفی مشترک گذاشتم. پراب ها رو بر عکس کردم و 1.1 ولت نشون داد.

solara

کاربر
2010-07-31
199
406
اصفهان
اساتید خسته نباشید
من یه برد هندرزفری بلوتوث NIA دارم که میخوام به آمپلی فایر وصلش بکنم ولی مشکل این هست که گراند خروجی با گراند مدار یکی نیست. چجوری به آمپلی وصلش بکنم؟
مدار دوتا خروجی برای هدفون ها داره که منفیشون مشترکه ولی این منفی مشترک با گراند متصل نیست و با تست دیود بین این منفی مشترک و گراند مدار، حدود 0.7 ولت نشون داد. پراب مثبت رو روی گراند و پراب مشکی رو روی منفی مشترک گذاشتم. پراب ها رو بر عکس کردم و 1.1 ولت نشون داد.
سلام.اگر منظورتون جک روی هدفون هست معمولا این ورودی هستش ن خروجی-مثلا شما میتونید توسط کابل aux هدفون رو به گوشی موبایل وصلش کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
442
517
کوهبنان کرمان
درود برشما
برای وصل به امپلی قاعدتا شما باید صدارو از ورودی ایسی صدای هدفون بگیرید نه صدای داخل کپسول هدفونها، اونجا مشکل گراند رو هم نباید داشته باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 14021403

J1375

کاربر
2021-03-26
250
461
زیر سایه خدا
میتونید از بلندگوها استفاده کنید.الان مشکل کجاست؟
نویز دارید؟
ایشون میخواد خروجی مدار که فکر کنم تقویت شده رو به آمپلی وصل کنه و به همین خاطر گراند خروجی رو پیدا نمیکنه
راه حل همینه که دوستمون گفت که باید از خود آیسی خروجی بگیره

آخرین ویرایش:

solara

کاربر
2010-07-31
199
406
اصفهان
ایشون میخواد خروجی مدار که فکر کنم تقویت شده رو به آمپلی وصل کنه و به همین خاطر گراند خروجی رو پیدا نمیکنه
راه حل همینه که دوستمون گفت که باید از خود آیسی خروجی بگیره
دیگه مثل قدیم نیست-چیپ های جدید خودشون توان دارند که بتونن بلندگوهای هدفون رو ساپورت کنن- رادیو دارند و امکانات دیگه-بنابراین چه از بلندگوها چه از خروجی ای سی هردو یکی اند-الان معمولا داخل هدفون ها اینجوریه ولی بازهم بهتره که یه عکس از برد بفرستن تا مطمعن بود تقویت کننده نداره.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
442
517
کوهبنان کرمان
دیگه مثل قدیم نیست-چیپ های جدید خودشون توان دارند که بتونن بلندگوهای هدفون رو ساپورت کنن- رادیو دارند و امکانات دیگه-بنابراین چه از بلندگوها چه از خروجی ای سی هردو یکی اند-الان معمولا داخل هدفون ها اینجوریه ولی بازهم بهتره که یه عکس از برد بفرستن تا مطمعن بود تقویت کننده نداره.
درود برشما.
ایشون میخوان صدای هدفون رو پس از تقویت به بلندگو وصل کنن

solara

کاربر
2010-07-31
199
406
اصفهان
درود برشما.
ایشون میخوان صدای هدفون رو پس از تقویت به بلندگو وصل کنن
سلام
خودشون نوشتن که به جای بلندگو هدفون میخوان یه امپلی فایر بذارن.فک کنم درست توضیح ندادن.
یعنی میخوان در اصل صدای هدفون رو تقویت کنند و از خود هدفون استفاده کنند؟
یا اینکه میخوان برد هدفون رو ازش مثل ماژول بلوتوثی استفاده کنن و وصلش کنن به یه امپلی فایر با توان بالا؟

14021403

کاربر
2024-01-23
5
1
ایران
سلام
خودشون نوشتن که به جای بلندگو هدفون میخوان یه امپلی فایر بذارن.فک کنم درست توضیح ندادن.
یعنی میخوان در اصل صدای هدفون رو تقویت کنند و از خود هدفون استفاده کنند؟
یا اینکه میخوان برد هدفون رو ازش مثل ماژول بلوتوثی استفاده کنن و وصلش کنن به یه امپلی فایر با توان بالا؟
من میخوام خروجی این مدار رو به آمپلی فایر وصل کنم و این مدار گراند بلندگوش با گراند تغذیه اش یکی نیست
IMG_20240829_181810.jpg
IMG_20240829_181742.jpg

بالا