اگر درایور کارت گرافیکش رو هم دوباره نصب کردی و باز هم اینجوری میشه احتمال زیاد کارت گرافیکتون خراب شده مشکلتون سخت افزاریه. البته من تا حالا ندیدم مشکل نرم افزاری موجب شطرنجی شدن تصویر هم بشه و همیشه سخت افزاری بوده
اگر درایور کارت گرافیکش رو هم دوباره نصب کردی و باز هم اینجوری میشه احتمال زیاد کارت گرافیکتون خراب شده مشکلتون سخت افزاریه. البته من تا حالا ندیدم مشکل نرم افزاری موجب شطرنجی شدن تصویر هم بشه و همیشه سخت افزاری بوده
مرسی از لطفتون. ویندوز 7 نصب کردم ولازم به نصب درایور نیست ولی آپدیت کردم بازم رفع نشده. با بعضی نرم افزارها که تست سخت افزاری هم کردم مشکلی نشون نداده.
سلام دوست عزیز. درایور ویندوز ویستا و 7 مشابه میباشد و فرقی نداره. شما فقط دقت کنید به 32 بیت و 64 بیت بودنش و درایور ویستا راحت بر روی 7 نیز نصب میشود
این مشکل شما از های ولتاژ لپ تاپتونه. برای روشن شدن لامپهای lcd نیاز به ولتاژ داریم که های ولتاژ این کار رو انجام میده. ولی های ولتاژ شما برای لامپها خروجی نداره.
یه لپ تاپ asus به مدل x83V برای تعمیر اوردن پیشم که روشن نمیشه.( یه لحظه خیلی کوتاه فن میچرخه و سریعا می ایسته) متوجه شدم اتصالی داره. بعد از بررسی، دیدم که ic ps51020 شدیدا داغ میکنه. Ic رو تهیه و تعویض کردم. اما بعد از گذر زمان کوتاه دوباره داغ کرد. ممنون میشم راهنماییم کنید...