سلام.یکی از خازن ها خارج شد و خازن چک شد و شورت نبود.خازن های اطراف سی پی یو با گراند بوق میزنه.اون سه خازن هم با چوک 1r1 بوق میزنه.و چوک 1r1 با مثبت خازن در اطراف سی پی یو هم بوق میزند.
بدون 4 پین CPU مادربرد روشن میشه یا نه ؟
سلام.یکی از خازن ها خارج شد و خازن چک شد و شورت نبود.خازن های اطراف سی پی یو با گراند بوق میزنه.اون سه خازن هم با چوک 1r1 بوق میزنه.و چوک 1r1 با مثبت خازن در اطراف سی پی یو هم بوق میزند.
نه.ال ای دی روشن هست و هیچ عکس العملی انجام نمیشه.هیچ چیز روی مین بورد سوار نیست به جز فن سی پی یو اما واکنشی نداشت.
دوستان کسی نظری نداره؟
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
سلام دوست عزیز، خواهش میکنم،خب اگر طبق فرمایشتون با برداشتن اون آی سی اتصال کوتاه برطرف میشه منتظر چه راهنمایی ای هستید؟ ابتدا اون آی سی رو تعویض کنید تا ببینیم در وضعیت بورد چه تغییری حاصل میشه،پیدا کردنش سخت نیست،از روی بوردهای اوراق شدهء خودتون یا همکاران شهر محل سکونتتون میتونید تهیه کنید.سلام.دوست عزیز ممنونم از اینکه به من آموزش دادید.فکر میکنم که شما درست میگید و من در پست های قبلی بد توضیح دادم و یا اشتباهاتی داشتم.هر دو پایه اون سه خازن به هم شورت هست.و همین طور فت 1r1 هم به هر دو پایه خازن ها وصل هست.هردو پایه خازن های اطراف سی پی یو هم بهم شورت هستند.اگر ای سی apw7120 رو از مدار خارج کنم شورتی فت کنار اون برطرف میشه.ای سی تعویض نشده.
دوستان کسی نظری نداره؟