سلام و روزتون بخیر
جناب زارع عزیز و بزرگوار آیسی APW7142 موجود دارید؟ مربوط به برد مونیتور 1943 ال جی هستش و شکل برد هم پیوست می کنم
اگر آیسی موجود باشد ممنون خواهم شد در غیر اینصورت اگر برد موجود هست قیمت برد را اعلام فرمایید با تشکر
سلام و روزتون بخیر
جناب زارع عزیز و بزرگوار آیسی APW7142 موجود دارید؟ مربوط به برد مونیتور 1943 ال جی هستش و شکل برد هم پیوست می کنم
اگر آیسی موجود باشد ممنون خواهم شد در غیر اینصورت اگر برد موجود هست قیمت برد را اعلام فرمایید با تشکرمشاهده فایلپیوست 70108
ممنونم
آقای زارع برای خرید قطعات ریز الکترونیکی و قعات موجود در فروشگاه لیست یا سایتی ندارید که امکان انتخاب قطعات و خرید اینترنتی برامون مقدور باشد؟
چون من علاوه بر این ایسی کلا قطعات ریز نیاز دارم و با این شکل راضی به اذیت شما دوست بزرگوار نیستم
ممنونم
آقای زارع برای خرید قطعات ریز الکترونیکی و قعات موجود در فروشگاه لیست یا سایتی ندارید که امکان انتخاب قطعات و خرید اینترنتی برامون مقدور باشد؟
چون من علاوه بر این ایسی کلا قطعات ریز نیاز دارم و با این شکل راضی به اذیت شما دوست بزرگوار نیستم
زیز
سلام
دوست عزیز سایت ومغازه من تنها همین انجمن است
من برای راحتی شما عزیزان چند شماره تماس هم قرار داده ام که هر سوال ومشگلی دارید تماس بگیرید
من هیچ وقت از تماس کسی هم ناراحت نمیشوم چون رسیدگی به امور مشتریان وظیفه من است