سلام
amiric نبايد ناراحت بشي خيلي از قطعات شما گرانتر از همه هست من يكي از خريداران پر پا قرص شماه هستم بيشتر اي سي هاي بورد تيكان شما اوجينال نيستن شما بايد اعلام كنيد گفتم من دوست شماه هستم ولي جاي تشكر از شما هست اين چنين مجتمع از اي سي ها را جم اوري كرديد . فقط يك كم دلگير بودم از دستتان چون چندين ال سي دي بخاطر قطعات نامرغوب شما معيوب شد از شما خواهش مي كنم كه اعلام كنيد . حتمان خواهيد سوال كرد چه قطعه اي چه چيزي . خودتون بهتر مي دانيد . با تشكر از شما .
سلام
چرا باید ناراحت یشوم؟؟ من از انتقادات وپیشنهادات همه مشتریان استقبال می کنم ولازمه موفقیت هر کسب وکاری شنیدن انتقادات مشتریان است
هر تعمیرکار الکترونیک بخوبی میداند قطعات الکترونیک هیچ گونه ضمانطی ندارد
وما هم در
شرایط فروشگاه قید کردیم -
با اینکه سعی داریم قطعات ارجینال تهیه وعرضه نماییم اما قطعات الكترونيك ارائه شده در فروشگاه به هيچ وجه شامل گارانتي ،خدمات پس از فروش و يا امكان عودت نمي باشد
{مگرکالاهایی که دارایگارانتی قید شده وخدمات انها به عهده شرکت مربوطه است}
و مسئوليتي از بابت كاركرد صحيح قطعه ، چگونگي كار با قطعه و يا آموزش هاي مربوطه به عهده فروشگاه نمي باشد
شرایط فروشگاه
اما شاید تنها فروشگاهی بودم که تمامی سعی وتلاشم را جهت عرضه بهترین کیفیت قطعات و بهترین خدمات رسانی جهت رضایت به مشتریان انجام دهم وبارها به تمامی مشتریان وتعمیرکاران خود اعلام کرده ام که هر موقع در کیفیت قطعات ما مشگلی مشاهده کردن حتما به اینجانب اطلاع دهند تا فروش ان متوقف شود
دوما خیلی از موارد از قطعه ارسالی ما نیست بلکه عیب در خود دستگاه تعمیری می باشد که بعضی از همکاران متوجه عیب نمی شوند
بارها پیش امده که همکاری از کیفیت قطعه گله کرده وبا پیگیری ما مشخص شده قطعه ارسالی ما هیچ مشگلی نداشته و حتی خود خریدار بعدا اعلام کرده عیب در جای دیگری بوده
اینکه می گویید قطعات ما گران است به نظرم شما کسی هستید که می خواهید کالایی را هم با کیفیت خوب و هم ارزان بخرید که خودتان بخوبی می دانید این کار شدنی نیست
تمامی ایتمهای ما در فروشگاه فیمت خورده و می توانید فیمتهای ما را با فروشگاه های دیگر مفایسه کنید
فیمنهای خیلی ها به ارجینال وغیر ارجینال قید شده
قیمتهای ما صدرصد از همه فروشگاه ها مناسب تر است واگر خیلی از موارد اگر در فروشگاهی قیمت پایینتر از ما مشاهده کردید تنها دو دلیل دارد
1- کیفیت فطعات
2- رقابت نادرست فروشگاه همکاران { با اینکه قطعات وایتمهای را موجود ندارند در رقابت ناسالم قیمت را پایین میزنند }
موفق باشید