من یک پروگرمر tnm2000 میخواستم با مبدل آی سی 8 پایه و 48 البته من میخوام به صورت حضوری از فروشگاه شما بخرم تا فردا هم میخوام بخرم فقط نام کاربری من فعال میشه یا نه؟ یا باید برای فعال شدن و استفاده از بخشهای دیگه پول به حساب بریزم؟
من یک پروگرمر tnm2000 میخواستم با مبدل آی سی 8 پایه و 48 البته من میخوام به صورت حضوری از فروشگاه شما بخرم تا فردا هم میخوام بخرم فقط نام کاربری من فعال میشه یا نه؟ یا باید برای فعال شدن و استفاده از بخشهای دیگه پول به حساب بریزم؟
سلام
دوست عزیز
مبلغ 10 هزارتومان از 15 هزارتومان حق اشتراک را فروشگاه بعنوان جایزه خرید پرداخت خواهد نمود وپس از ثبت مشخصات وارسال ان به اقای سلیمانی وبا هماهنگی مدیریت کل کاربری شما فعال شده واز تمامی بخشها میتوانید استفاده کنید
التبه در موقع خرید حتما خودتان را معرفی نمایید
متذکر میشوم این جایزه تنها برای کاربرانی است که عضوویژه نبوده ودر موقع خرید حتما باید جزءکاربران ثبت نام شده باشند و با ارسال پیام خصوصی ویا ارسال پست در فروشگاه اقدام به دریافت جایزه نمایند