- 2007-06-29
- 1,444
- 5,509
با سلامدرود
در خصوص قطع برق قبلا در پست 4 مطرح شد و این ایراد وارد هست اما ازآنجاکه در محل زندگی من قطعی برق بسیار بندرت اتفاق میافته و حتی در کل کشور هم قطعی برق فقط در دو سال چشمگیر ولی قابل تحمل بود .
و ازآنجاکه قطع برق هیچگونه خطری ایجاد نمیکنه و فقط آبگرمکن را غیرقابل استفاده میکنه و در پکیج ها و آبگرمکن های جدید که از برد و سیستم الکترونیکی و سنسور استفاده شده و در زمان قطع برق همین مشکل وجود داره لذا ایراد ناچیز و قابل تحملی است .
اما رفع این عیب مطابق پیشنهاد جناب MajiDAmieE عزیز که بدرستی پیشنهاد فرمودند ، با استفاده از باطری قابل شارژ بکلی رفع میشه.
و درخصوص هزینه این شیوهٔ جایگزین ، ایراد مطروحه وارد نیست و اساسا این شیوه را برای ابدی شدن سیستم جایگزین ترموکوپل ، پیشنهاد کردم و خودم هم استفاده میکنم .
اگر از خرابی شارژر سوئیچینگ موبایل نگران هستید که هرچند شارژرهای بلااستفاده قدیمی به وفور در هر منزلی وجود داره و بسادگی قابل تعویض است ، اما برای ابدی شدن آنهم میتوانید از آداپتور ساده قدیمی 6 ولتی که دارای ترانس معمولی است استفاده کنید که با توجه به جریان مورد نیاز آبگرمکن ، هرگز صدمه نمیبینه.
لذا با توجه به خرابی زود به زود ترموکوپل که بموجب نیاز به حرارت زیاد ، فلز پوشش ترموکوپل با هوا ترکیب و خورده میشه و بسرعت خراب میشه و علاوه بر هزینه ای که هر بار تحمیل میکنه ، تعمیر و تعویض ترموکوپل نیز بیش از قطع برق نیاز به زمان تهیه و تعویض داره و آبگرمکن را بلااستفاده میکنه و یکبار تعویض ترموکوپل معادل چندین قطعی برق تولید دردسر میکنه ، لذا این شیوهٔ جایگزین حتی بدون باطری اضطراری هم بسیار بهتر از ترموکوپل است و بخصوص که بسیار مقرون بصرفهتر نیز هست.
بابت طرح ایراد مطروحه بسیار سپاسگزار و ممنونم .
سپاس
البته باید توجه کرد که اکثر مناطق به علت فشار ضعیف آب شهر از پمپ آب استفاده میکنن که وقتی برق قطع شود پمپ هم قطع است و آبی وجود ندارد تا آبگرم کن کار کند