آی پی امداد
abtahi

ساخت پایه لوپ ( بزرگ نما )

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,756
62,470
اصفهان
با عرض سلام

با توجه به کوتاه بودن پایه لوپ و نیز عدم استفاده از این وسیله در مواقع بزرگ بودن مدارات ، با استفاده از لوله های زین دوچرخه و شافت پرینتر های مستعمل میتوانید پایه لوپ را به شکلی که مشاهده می فرمائید تغییر دهید

پیوست‌ها

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,756
62,470
اصفهان
با عرض سلام

اینبار با استفاده از لوازم دور ریختنی و قدیمی ، پایه لوپ ساختم. پایه ای که مشاهده میفرمائید ، دستگاه اگراندیسمان ساخت روسیه است و فکر میکنم مربوط به سال 1360 باشد و قبلا با این دستگاه عکس های سیاه و سفید چاپ میکردیم و با توجه به چاپ های دیجیتال ، اینگونه دستگاه ها منسوخ شده است

پیوست‌ها

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
1387٫7٫6
528
3,595
بهشت خدا در زمین
با عرض سلام

با توجه به کوتاه بودن پایه لوپ و نیز عدم استفاده از این وسیله در مواقع بزرگ بودن مدارات ، با استفاده از لوله های زین دوچرخه و شافت پرینتر های مستعمل میتوانید پایه لوپ را به شکلی که مشاهده می فرمائید تغییر دهید

سلام آقای اصفهانی عزیز
یک سئوال : با باز کردن یا شل شدن پیچ مربوط به جابجائی عمودی ، لوپ از جای خودش خارج نمیشه و نمی افته ؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,756
62,470
اصفهان
سلام آقای اصفهانی عزیز
یک سئوال : با باز کردن یا شل شدن پیچ مربوط به جابجائی عمودی ، لوپ از جای خودش خارج نمیشه و نمی افته ؟
با عرض سلام و ادب
در انتهای شافت یک سوراخ زده ام و یک پین عبور داده ام ، از پایین افتادن جلوگیری میشود
در مورد عکس اول که از شافت دوچرخه استفاده کرده ام ، اگر در عکس دقت فرمائید در انتهای شافت یک عدد واشر بزرگ ، لحیم کرده ام

آخرین ویرایش:

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
1387٫7٫6
528
3,595
بهشت خدا در زمین
با عرض سلام و ادب
در اتنحای شافت یک سوراخ زده ام و یک پین عبور داده ام ، از پایین افتادن جلوگیری میشود
در مورد عکس اول که از شافت دوچرخه استفاده کرده ام ، اگر در عکس دقت فرمائید در انتحای شافت یک عدد واشر بزرگ ، لحیم کرده ام

سلام
من که مطمئن بودم حتما حفاظی برای این منظور تعبیه فرمودید اما امان از پیری که با چه سرعتی هم داره میاد نامرد !

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,756
62,470
اصفهان
سلام
من که مطمئن بودم حتما حفاظی برای این منظور تعبیه فرمودید اما امان از پیری که با چه سرعتی هم داره میاد نامرد !
با عرض ادب و سلام

احمد آقای گل و عزیز
در درجه اول سن شما به پیری نرسیده و نیز هرگز نگذارید سن شما بر توان تان غلبه کند ، من با توجه به سنم هنوز مانند جوانان ، آماده رو در رو شدن هستم

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
1387٫7٫6
528
3,595
بهشت خدا در زمین
با عرض ادب و سلام

احمد آقای گل و عزیز
در درجه اول سن شما به پیری نرسیده و نیز هرگز نگذارید سن شما بر توان تان غلبه کند ، من با توجه به سنم هنوز مانند جوانان ، آماده رو در رو شدن هستم
سلام
همینه که همیشه دنبال تاپیک های شما و چند تا از دوستان دیگه میگردم تا بخونم و شارژ بشم و احساساتم جوان بمانه ! البته گریزی از پیری جسم نیست ولی میدانم که روح میتواند همیشه جوان بماند فقط باید اکسیرش را بدست آورد که الحمدولله شما دارید و آرزو میکنم همیشه داشته باشید .

آخرین ویرایش:

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
1386٫1٫24
3,189
74,250
49
ایران
سلام
همینه که همیشه دنبال تاپیک های شما و چند تا از دوستان دیگه میگردم تا بخونم و شارژ بشم و احساساتم جوان بمانه ! البته گریزی از پیری جسم نیست ولی میدانم که روح میتواند همیشه جوان بماند فقط باید اکسیرش را بدست آورد که الحمدولله شما دارید و آرزو میکنم همیشه داشته باشید .

سلام
مگه 55 سالتون شده میگید پیرم !!!!
انشاالله همیشه جوان بمونید . ارادتمند شما و جناب اصفهانی و سایر دوستان هستم.

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
1387٫7٫6
528
3,595
بهشت خدا در زمین

سلام
مگه 55 سالتون شده میگید پیرم !!!!
انشاالله همیشه جوان بمونید . ارادتمند شما و جناب اصفهانی و سایر دوستان هستم.

سلام
شما هم منبع انرژی مثبت هستید جناب آقای رسولی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,756
62,470
اصفهان
با عرض سلام

امروز یک میز کوچک با استفاده از مقداری آهن آلات بدون استفاده و چوب ساخته و پایه آگراندیسمان را برای این میز نصب کردم و نسبت به طرح قبلی ، کمی بهنر شد ، قضاوت با شما

پیوست‌ها

بالا