با سلام خدمت تمامی دوستان
چند روز پیش یه نفر به مغازه من اومد و گفت هرچی پاور کامپیوتر سوخته داری که نتونستی تعمیر کنی ازت می خرم بعد که کمی باهاش صحبت کردم گفت با اونا میشه شارژر باطری ماشین در زمان هایی که باطری می خوابه میشه به راحتی ماشین را روشن کرد . کسی در این رابطه اطلاعی داره.:212:
از حرف اون مط.ئن هستم .
با سلام :
همونطور که قبلا نیز اشاره شد پاورهای کامپیوتری برای شارژ با تری مناسب نیستند {
بخاطر محدودیت جریان و ولتاژدر خروجی شان که 12ولت ثابتی دارند در حالیکه شارژ باتری 12 ولتی حداقل باید 14.4 ولت داشته باشد } چه رسد به استارت خودرو که حداقلش 50 امپر جریان نیاز دارد !!!! چنین کاری هم عملی نیست .
اما احتمال هدف این دوست شما بدین صورت میتونه باشه که :
در مواردی مثل ضعیف یا فرسوده گی قسمتی از سلول یک باتری خودرو یا بدلیل نشتی ولتاژ در محلی از خودرو که موجب میشه در حال خاموشی موتور - ولتاژ باتری تدریجا تخلیه و به هنگام استارت با کاهش ولتاژ یا جریان باتری مواجه میشه .!!! حال اگر 12 ولت پاور را اخر شبی یا در زمانهایی که خودرو خاموش هست به باتری خودرو وصل کنید باتری را در حالت پر نگهداری خواهد کرد در نتیجه هنگام استارت هم مشکلی پیش نخواهد امد
توجه کنید که هیچگاه نباید زمانیکه ولتاژ باتری صفر شده { بقول شما باتری خوابیده } از پاور بجای شارژ استفاده کنید !!! { در کل چنین عملی توصیه نمیشود مگر در حالت ناچاری که یک ریسک هست !!! به جای درمان اصلی مریض از اسپرین و مسهل استفاده نکنید .
موفق باشید .