آی پی امداد
abtahi

ساخته فلزیاب پالسی فلزجو

pars598

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2013-02-17
285
283
سلام
اگه واقعا جرمن پالس رو۵۰میلیون بده که ازکلاهبرداری هم چندقدمی جلوزده،مدارجرمن پالس خیلی نزدیک به همین مدارTL12000هست که مطمئناازنظرقدرت ودقت درهمون حده ،دراین فلزیابهاومشابهاتشون قطعات حرف اول رومیزنه وگرنه درترکیب اصلی مدارازجنگ جهانی دوم تاکنون هیچ تغییری صورت نگرفته مگراضافه کردن قسمت نمایشگردیجیتالی.
آره تو اینستا خصوصی ازش سوال کردم گفت 50تومن کامل شده اماده کار و با قدرت وکیفیت و تنظیمات بیشتر و بالاتر از کیتش هست میترش عقربه ای بود که گفت اگه بخوای میتونم به جای عقربه ای یا آنالوگ دیجیتالی هم برات نصب کنم منم گفتم چه خبره و قبول نکردم جواب 50 میلیونیش رو هنوز تو اینسام دارم

حتی لوپهاشم دوبرابر قیمت بقیه فروشگاهها میفروشه به بهانه اینکه از سیم لاکی آلمانی استفاده میکنه!!! دیگه معلوم نیست که واقعیت داره یا خیر

آخرین ویرایش:

pars598

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2013-02-17
285
283
سلام
اگه واقعا جرمن پالس رو۵۰میلیون بده که ازکلاهبرداری هم چندقدمی جلوزده،مدارجرمن پالس خیلی نزدیک به همین مدارTL12000هست که مطمئناازنظرقدرت ودقت درهمون حده ،دراین فلزیابهاومشابهاتشون قطعات حرف اول رومیزنه وگرنه درترکیب اصلی مدارازجنگ جهانی دوم تاکنون هیچ تغییری صورت نگرفته مگراضافه کردن قسمت نمایشگردیجیتالی.
دوست عزیز
یه دستگاه توی این لینک گذاشتم مربوط به یکی از دوستان هست میخواستم ببینم اطلاعی در مورد کیفیت و قیمتش دارید؟ میخواد بفروشه.

این سایت روبواستار دیگه اخرشه اقا مقاومت 420 اهم و390 اهم 2 وات را دونه ای 12 هزار حساب کرده با یک درصد خطا بعد ارسال دیدم 5 درصد هستش بعد پیام دادن میگه یک درصد ارسال شده منم خر دیگه بعد 30 سال سر و کله زدن با الکترونیک فرق یک درصد و 5 درصد رو نمیدونم حالا ملت رو چی فرض کرده الله علم

tda8920

کاربر vip
vip
کاربر
2018-12-05
8
3
سلام دوستان عکسهای که گذشتم از فلزجو روبواستار است که کامل به قیمت ۲۲ تومان لطفاً نخرین که کلاه سرتون نره

پیوست‌ها

• 102.4 کیلوبایت بازدیدها: 78
  • 93.5 کیلوبایت بازدیدها: 66
  • 460 کیلوبایت بازدیدها: 69
  • 380.3 کیلوبایت بازدیدها: 77

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
445
525
ایران
سلام

دوستان در کانال تلگرامی همین اساتید آمده اند و این قسمت فلزجو را تغییر داده اند و به قول خودشان مشکل فلزجو را حل کرده اند البته توی یک سایت ترکی هم این فلزجو را با همین تغییرات ظاهری تولید کرده و میفروشه.

الله و اعلم

پیوست‌ها

• 28 کیلوبایت بازدیدها: 46

ARAAX007

کاربر
2025-02-22
1
0
Shiraz
سلام دوستان ،بنده قصد دارم یه لوپ تخت ۶۰سانت برای فلزجو بسازم ،، اما نمیتونم سیم رو منظم کف لوپ بپیچم ،، از چه نوع چسبی استفاده می‌کنید ،،ممنچم میشم راهنمایی کنید

tda8920

کاربر vip
vip
کاربر
2018-12-05
8
3
سلام به همه عزیزان عکسهای که گذاشتم از لوپ ۶۰ سانتی روبواستار است با قیمت حدود چهار تومن لطفاً نخرین

پیوست‌ها

بالا