- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
بعد از تعویض کوپلر و گذاشتن خازن قیلی خودش که 10 ولت 1000 میکرو است خروجی 3.3 ثابت شد .و دوباره خازن قبلی را از خروجی 3.3 برداشتم و خازن جدید که از بازار خریده بودم را گذاشتم باز ولتاژ ها دل دل کرد . یعنی دل دل کردن به خاطر خازن 10 ولت 1000 میکرو جدید است .( 3 تا خازن جدید را امتحان کردم ) که هرسه تا باعث دل دل کردن ولتاژ ها میشه ؟. حالا خازن خود مدار سالم است یا خازن جدبد که خریدم .؟
سلام
عزیزم اشکال اصلی 3 تاست
یکی اینکه اطلاعات شما خیلی ناچیزه و قادر به اجرای صحیح توصیه ها نیستید و لذا در تاپیک زیر هم مدام از اول شروع کردیم
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=45569&p=248858&viewfull=1#post248858
ولی در این تاپیک تصور کردم در این مدت به حد لازم مطالعه فرمودید که پاسخ ها و پست ها میگه هنوز در همون حد هستید و ضعف خود را برطرف نکردید
دوم اینکه سوالها را بدلخواه انتخاب میکنی و پاسخ میدی
سوم اینکه درجریان آزمایش به چند قطعه صدمه میزنید و دقتی ندارید
لذا تاپیک شما به درازا میکشه و نتیجه نمیده
شما خازن 1000 میکرو مسیر 3.3 را که بسادگی قابل تشخیصه ندیده بودی و میگفتی مسیر 3.3 فقط یک خازن داره
سوال کردم پروب مشکی را به کجا متصل میکنی میگی گراند
عرض کردم نگو گراند شاید شما نام شلوار کسی را گراند گذاشتی پس نگو گراند بگو کدوم نقطه و به پایه کدوم قطعه متصل میکنی که بفهمم چکار میکنی ولی پاسخ نمیدی
عزیزم این تغذیه ساده ترین تغذیه است و از ابتدا فقط خازن 1000 میکرو مسیر 3.3 خراب بوده که مدام عیبشو اضافه کردی
خصوصا که با این ضعف اطلاعات غلطهای افراد مجرب را اصلاح میکنی
حالا درحالیکه دل نمیزنه مقاومت 1 کیلو را بجای 3.3 به 5 ولت متصل کن ( که با علامت سفید مشخص کرده بودم ) و بقیه سرجای خودشون باشن و ولتاژها را اعلام کن
یعنی فقط یک پایه 1 کیلو را آزاد کن و به سوراخ پهلویی ( که مربوط به 5 ولته ) متصل کن
و بگو برای ولتاژگیری پایه 3 آی سی ، پروب مشکی را به کجا متصل میکنی (نگو گراند ) و چند ولته
ضمنا برد تغذیه به برد اصلی متصل نباشه یعنی فیش خروجی تغذیه را متصل کنی
دیگه کف کردم
آخرین ویرایش: