من کارم کامپیوتر نیست همین دیروز چیپ ست مادر بردم سوخت h81m-s2ph بود
در این موارد داشتن اسکوپ دیجیتال خیلی کمک میکند گزینه ای دارد که وقتی فعال شود تغییرات را ذخیره میکند بطور مثال پروب اسکوپ را روی یک ولتاژ گذاشتید اگر کوچکترین تغییر روی ان ولتاژ باشد پاز میشود و تغییرات را نشان میدهد
گاهی اوقات قطعات بخصوص مدار سوییجینگ که در اثر گرما یا جریان یک لحظه خیلی کم قطع میشود و بدونه تجهیزات نمیشود ایراد را پیدا کرد
سلام همکار محترم
احسنت بر شما
بسیار گویا و مطلب خوبی ارایه کردید که من خاستم در ادامه بحث وارد بشم
موضوع ریست شدن متوالی در مدار معمولا در تمامی دستگاه ها وجود داره و جمیعا یک مشکل فنی وجود داره
بله با اسیلوسکوپ خیلی راحت میشه ریپل های خروجی مدار رو چک کرد و هر جا نویز باشه براحتی میشه برطرفش کرد .
بیشتر می تونه از خازن های ضد نویز باشه که حل میشه .
مورد بعدی که بیشتر برای تلویزیونها پیش میاد مشکل از سوختن یه مقاومت در مدار هست که بازم ریست مداوم میشه .
در دیجیتال یا رسیور ها اغلب می تونه تمامی اون موارد ذکر شده باشه اما بیشترین ایرادشون از آی سی فلش هست که باید مجدد پروگرام بشه که براحتی موضوع حل میشه .
در خصوص مادر برد کامپیوتر یا لب تاپ ها ایراد ها می تونن از درایورها هارد رم ها وخود گرافیک و البته تمامی موارد بالا هم باشد
پیشنهاد من به دوستمون اینه که تمامی خازن های الکترولیت رو در بیارن و با خازن سنج مقدار شو بگیرن که درست باشه.
تمام مقاومتها تمامی ای سی ها رو با تست دیود اهم متر چک کنن.
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه
حتمن کریستال چیپ جنوبی رو بررسی کنند که ببینن سالمه یا نه
میشه با اسیلوسکوپ چک کرد
از یک طرف موج عوج وجق و از طرف دیگه شکل سینوسی درست داره
امیدوارم بتونن تعمیرش کنن.