آی پی امداد
abtahi

روغن لحیم بدون خورندگی نوک هویه

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
43
20
ایران
www.armaniset.ir
سلام درباره نصب دیمر یادمه دوستان دیگه روش نصب دیود وغیره رو تجویز کردن اما حساب کردید نوک هویه ای که روی هویه نصب هست برای اون توانه وبا کاهش ولتاژ وتوان نهایی المنت دیگه اون نوک‌بکار نمیاد ونوک مخصوص بخودشو میخواد بعنوان مثال هویه های کلید دار دوحالته زیاد تو دست مردم هست اما برای اون مدلها نوکهای باسری نازکتر هم تو لیست آپشنهای هویه هست اما بعلت کمبود لوازم تو بازار همه با همون یدونه سر فابریکیه بکار خودشان ادامه میدن هر روز واصلا فکر نمیکنن مثل هویه های هیتری چندین مدل نوک هویه برای هویه شان تولید شده برای مصارف و واتهای متفاوت دستگاه هویه شان،طرف یدانه گوت وات متغیر میخره اما خبر نداره که چند مدل نوک هویه اش رو هم باید بخره با همون یدونه تا آخر کار میکنه،ومسئله دیگه اینکه در پستی ذکر کردم اکثر نوک هویه های یدکی بازار جنس فیک هستن،حتی اون نوک به اسم اوریجینال یدکی،تو دست کاسب جنس فیک میاد چند وقت دیگه تمام‌میشه نوک اوریجینال تو دست مردم از قدیم مانده نه کسبه،من خودم هویه نو ونوک یدکی گوت ژاپن دارم مال حوالی سال ۲۰۰۰ سری کا ایکس مال ۱۹۹۱ وسری کا اس مال سال ۲۰۰۲

پیوست‌ها

• 113.9 کیلوبایت بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mioo_sara

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
160
548
یکی از دلایل خرابی نوک هویه تماس نوک با پایه هویه است
باید در هوا معلق و تماس با فلز نداشته باشدسلام و با تشکر بابت مشارکت در تاپیک و ارسال پاسخ
سئوال اینکه می فرمائید نوک هویه نباید با پایه در تماس باشه منظورتان چیست آیا نوک نباید با غلاف فلزی یا همان شیلد سوراخ دار در تماس باشه؟ یا با مغزی سیم پیچی شده؟ یا همان المنت
چون نوک که باید در ان مغزی یا المنت سیم پیچی شده فرو رفته باشد و با آن در تماس باشد شاید منظورتان تماس با شیلد یا غلاف فلزی باشد

پیوست‌ها

• 15.8 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • 40.5 کیلوبایت بازدیدها: 7

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
43
20
ایران
www.armaniset.ir
سئوال اینکه می فرمائید نوک هویه نباید با پایه در تماس باشه منظورتان چیست آیا نوک نباید با غلاف فلزی یا همان شیلد سوراخ دار در تماس باشه؟ یا با مغزی سیم پیچی شده؟ یا همان المنت
چون نوک که باید در ان مغزی یا المنت سیم پیچی شده فرو رفته باشد و با آن در تماس باشد شاید منظورتان تماس با شیلد یا غلاف فلزی باشد
منظور پایه نگهدارنده هویه یا همون هولدر هویه هست دقیقا ذکر کرده پایه،اما بدتر از روغن لحیم فلاکس داخل مغزی سیم لحیمهای نامرغوبه، سیم لحیمهای بازار رو بزنید به نوک هویه سریعا نوک هویه رو اکسید میکنه،درصورتی که سیم لحیم مرغوب چنین کاری نمیکنه تازه همین اثر فلاکس مغزی سیم لحیم رو برد هم بدشکل ردپا از خودش بجا میگذاره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mioo_sara
بالا