درود
از لطف شما سپاسگزارم.
درسته بیشترین نشت هوا در بخش برس جارو برقی است خصوصا که این جارو بکلی شلنگ و متعلقات آنرا نداشت و نو خریدم که ایرانی و افتضاحه ولی با توجه به اینکه به مکش غیر عادی و خارق العاده ای رسیدم ، نیاز به هیچگونه تغییراتی در این قسمت برس و شلنگ نداشتم و با همین شرایط هم ایده آل شده .
ضعف بزرگ این جارو در ورودی و خروجی هوای سطل زباله است که نشت فراوانی داره و اشتباه طراح این بوده که برای آب بندی ورودی و خروجی هوا فقط از واشر لاستیکی استفاده کرده .
زیرا سطل زباله برای تخلیه زباله ، به وفور خارج و مجددا نصب میشه و بزودی این دو واشر لاستیکی از فرم اصلی خارج میشه و ازآنجاکه یدکی هم در بازار کشور وجود نداره ، غیرقابل استفاده میشه .
ولی من محیط این دو روزنه ورودی و خروجی را از نایلون استفاده کردم که اتفاقا در حالت عادی که جارو خاموشه بی تاثیره اما بمحضی که جارو روشن بشه مکش هوا این نایلون را بسمت درزهای نشت هوا میکشه و هر نقطه ای که نشتی داشته باشه نایلون را با قدرت زیادی بسمت خودش میکشه و کاملا مسدود میکنه .
البته اگه ضخامت نایلون مناسب نباشه و خیلی نازک باشه وارد درزها میشه و و موثر نیست که دفعه اول تجربه کردم ولی پس از این تجربه از نایلون ضخیم تر استفاده کردم و نتیجه باورنکردنی شد .
به این ترتیب با توجه به افزایش خارق العاده بازدهی ، دیگه این جارو با حداکثر قدرت قابل استفاده نیست و هر چیزی دم دستش بیاد میخوره و ناگزیر به کاهش دور موتور هستید که علاوه بر کاهش مصرف برق ، عمر موتور و خصوصا عمر بربرینگ ها بسیار طولانی تر خواهد شد
سپاس
بسیار عالی
از آنجاییکه شکل کلی جارو در تصویر نمایان نیست و نام و مارک هم قابل روئیت نبود ولی باور فرمایید از همبن دید دوربین و شرح حالی که بیان نمودید
در ذهنم تا ۹۰ درصد حدس زده بودم این جارو باید از نوع بدون کیسه باشد
بله اکثر جاروهای بدون کیسه واقعا طراحی افتضاحی داره
اتفاقا بنده نیز یک بار با چنین جارویی روبرو شدم که صاحبش از مکش ضعیف اون نالان بود
اتفاقا موتور بسیار پرقدرتی هم داشت ( 2200 وات ) ولی مکش صفر
طبق بررسی اجمالی که انجام دادم بنده نیز دقیقا به همین نتیجه رسیدم که حالت کشویی سطل در اثر مرور زمان آب بندی خودش رو از دست داده
لازم به ذکر میباشد جنس این سطلها عموما پلاستیک طلقی یا شیشه ای میباشد و به مرور حالت شکنندگی هم پیدا مبکنند خصوصا که گاهی ریل کثیف میگردد و یا آشغالی لابلای آن گیر میکند و جایگذاری یا خروج سطل با کمی دشواری و فشار انجام گردد و همه و همه این عوامل باعث استحلاک و خوردگی و ترک و غیره میگردند
واشر آب بندی هم خودش به تنهایی مهمترین عامل محسوب ضعف کشش محسوب میشه
البته بنده دیدم آب بندی کردن اون دردسر زیادی داشت و صاحب جارو هم تمایلی به هزینه نمودن نداشت لذا وقت گذاشتن روی اون به صلاحم نبود و بیخیالش شدم
ولی اگر شما روشی برای آب بندی این ندل جارو ها پیدا کرده باشید بسیار عالی میباشد
حال در صورت ممکن بفرمایید
آیا پلاستیک را بالا و با پایین واشر قرار دادید ؟
و یا اینکه آیا دور تا دور واشر را توسط پلاستیک مهار کردید ؟
یعنی کلا دور تا دور کل واشر پلاستیک قرار دادید ؟
یا کار دیگه ای انجام دادید؟
با تشکر