آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن چراغ DSL مودم Zyxel DEL1201-T10A-w

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52
سلام اساتید محترم
یک مودم زایکسل دارم چراغ dsl روشن نمیشه
چندین مدل دامپ زدم
تمامی خازن ها رو عوض کردم
کریستال عوض کردم 2 مدل
ولی فایده نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنید

پیوست‌ها

• 224.5 کیلوبایت بازدیدها: 32
  • 127.8 کیلوبایت بازدیدها: 23

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
درود. این مودم چیپ هاش دقیقا کپی تی پی لینک TD-W8151N V3.1 هست ولی چون برخلاف تی پی لینک، در برد بسیار کوچک و فشرده طراحی و ساخته شده است، گرمای تولیدی چیپ های خط و وایرلسش بیش از حد هست. تا حدی که با وجود نصب هیت سینک هم به خوبی خنک نمی شوند. همین باعث خرابی زودرس آنها می شود.
البته قبل از اینکه به تعویض آی سی خط بپردازین، ابتدا وریستور ورودی را از لحاظ اتصال کوتاه نشدن، تِرک های مدار چاپی مسی از زیر جک RJ11 تا آی سی خط از لحاظ سولفاته و قطع نشدن(خود جک RJ11 هم بعضی وقت ها میله های فنری داخلش چرک، سولفاته و حتی قطع میشه و حتما چک کنید)، چوک ورودی خط از لحاظ قطع نشدن پایه ها و سیم های مسی (با بیرون آوردن از برد و تست دو به دو پایه های اولیه نسبت به هم و ثانویه نسبت به هم) چک کنید. کریستال چیپ خط را هم حتما از لحاظ قلع سردی نداشتن پایه ها و یا عدم نوسان، کنترل بشه که گفتین انجام دادین.
نوع مشکی پسوند B یا Black داره و سفید پسوند W یا White و فقط تفاوتشون در همین رنگ بدنه است. وقتی دامپ رو تغییر میدین امکان تعویض مک آدرس هست ولی رمز وایرلس(Wireless Key) رو نمیشه کاری کرد و باید در برچسب زیر مودم رمز چاپ شده به رمز جدید که در تنظیمات WLAN هست تغییر داده بشه.

تصویری از ولتاژهای درست این مودم(البته مشکی رنگش و در حالتی که کابل تلفن بهش وصل نیست) با تمرکز بر آی سی خط به همراه فایل دامپ سالم و تست شده و همچنین فایل آپدیت رو پیوست کردم.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52
درود. این مودم چیپ هاش دقیقا کپی تی پی لینک TD-W8151N V3.1 هست ولی چون برخلاف تی پی لینک، در برد بسیار کوچک و فشرده طراحی و ساخته شده است، گرمای تولیدی چیپ های خط و وایرلسش بیش از حد هست. تا حدی که با وجود نصب هیت سینک هم به خوبی خنک نمی شوند. همین باعث خرابی زودرس آنها می شود.
البته قبل از اینکه به تعویض آی سی خط بپردازین، ابتدا وریستور ورودی را از لحاظ اتصال کوتاه نشدن، تِرک های مدار چاپی مسی از زیر جک RJ11 تا آی سی خط از لحاظ سولفاته و قطع نشدن(خود جک RJ11 هم بعضی وقت ها پایه های فنری داخلش سولفاته و قطع میشه و حتما چک کنید)، چوک ورودی خط از لحاظ قطع نشدن پایه ها و سیم های مسی (با بیرون آوردن از برد و تست دو به دو پایه های اولیه نسبت به هم و ثانویه نسبت به هم) چک کنید. کریستال چیپ خط را هم حتما از لحاظ قلع سردی نداشتن پایه ها و یا عدم نوسان، کنترل بشه که گفتین انجام دادین.
تصویری از ولتاژهای درست این مودم(البته مشکی رنگش) با تمرکز بر آی سی خط به همراه فایل دامپ سالم و تست شده و همچنین فایل آپدیت رو پیوست کردم.
ممنونم لطف کردین سپاسگزارم

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52
البته قبل از اینکه به تعویض آی سی خط بپردازین، ابتدا وریستور ورودی را از لحاظ اتصال کوتاه نشدن، تِرک های مدار چاپی مسی از زیر جک RJ11 تا آی سی خط از لحاظ سولفاته و قطع نشدن(خود جک RJ11 هم بعضی وقت ها میله های فنری داخلش چرک، سولفاته و حتی قطع میشه و حتما چک کنید)، چوک ورودی خط از لحاظ قطع نشدن پایه ها و سیم های مسی (با بیرون آوردن از برد و تست دو به دو پایه های اولیه نسبت به هم و ثانویه نسبت به هم) چک کنید. کریستال چیپ خط را هم حتما از لحاظ قلع سردی نداشتن پایه ها و یا عدم نوسان، کنترل بشه که گفتین انجام دادین.
نوع مشکی پسوند B یا Black داره و سفید پسوند W یا White و فقط تفاوتشون در همین رنگ بدنه است. وقتی دامپ رو تغییر میدین امکان تعویض مک آدرس هست ولی رمز وایرلس(Wireless Key) رو نمیشه کاری کرد و باید در برچسب زیر مودم رمز چاپ شده به رمز جدید که در تنظیمات WLAN هست تغییر داده بشه.

تصویری از ولتاژهای درست این مودم(البته مشکی رنگش و در حالتی که کابل تلفن بهش وصل نیست) با تمرکز بر آی سی خط به همراه فایل دامپ سالم و تست شده و همچنین فایل آپدیت رو پیوس

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52

تصویری از ولتاژهای درست این مودم(البته مشکی رنگش و در حالتی که کابل تلفن بهش وصل نیست) با تمرکز بر آی سی خط به همراه فایل دامپ سالم و تست شده و همچنین فایل آپدیت رو پیوست کردم.
مک ادرس باید عوض کنیم؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
مک ادرس باید عوض کنیم؟
بله، تعویض مک آدرس به کد زیر مودم الزامی هست تا تداخل و تکراری بودن مک پیش نیاد و مودم از طرف ISP بلاک نشه. داخل فایل پیوستی مک آدرس در یک فایل متنی هست آن را به صورت هگز سرچ کنین و تغییر بدین.

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52
ولتاژ گیری کردم همه چی اوکیه ، فایل دامپی که فرستادین تغییر دادم مکشو زدم فریمور هم آپدیت کردم
روشن نمیشه که نمیشه
عجب مودم مزخرفیه

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
درسته، مودم ضعیفیه. احتمال زیاد آی سی خط معیوب شده و چاره اش تعویضشه. این مدل مودم موقع بوت شدن طبق نظم خاصی Led هاش که دو تا از آنها قرمز+سبز هستن روشن و خاموش و سپس ثابت میشن که اگر این روند درست باشه امید به تعمیرش زیاده. باید با یک مودم مشابه سالم قیاس کنید. موقع پروگرام آی سی بایوس حتما آن را Blank کنید و بعد از پروگرام کردن هم گزینه Verify رو بزنید تا تطابق فایل رایت شده و سلامت کامل آی سی بایوس تایید بشه. همچنین لحیمکاری دقیق و درست آی سی بایوس فراموش نشه چون اتصال نادرست و ضعیف آن مشکل ساز میشه(مثل ریستارت شدن، روی مراحل اولیه بوت باقی ماندن و...).
ضمنا من قبلا گفتم که سه تا چیپ اصلیش مثل تی پی لینک 8151 ورژن3.1 هست که تصحیح می کنم. چیپ وایرلسش فرق می کنه و Ralink RT5390HL هست.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kohkan

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
106
52
درسته، مودم ضعیفیه. احتمال زیاد آی سی خط معیوب شده و چاره اش تعویضشه. این مدل مودم موقع بوت شدن طبق نظم خاصی Led هاش که دو تا از آنها قرمز+سبز هستن روشن و خاموش و سپس ثابت میشن که اگر این روند درست باشه امید به تعمیرش زیاده. باید با یک مودم مشابه سالم قیاس کنید. موقع پروگرام آی سی بایوس حتما آن را Blank کنید و بعد از پروگرام کردن هم گزینه Verify رو بزنید تا تطابق فایل رایت شده و سلامت کامل آی سی بایوس تایید بشه. همچنین لحیمکاری دقیق و درست آی سی بایوس فراموش نشه چون اتصال نادرست و ضعیف آن مشکل ساز میشه(مثل ریستارت شدن، روی مراحل اولیه بوت باقی ماندن و...).
ضمنا من قبلا گفتم که سه تا چیپ اصلیش مثل تی پی لینک 8151 ورژن3.1 هست که تصحیح می کنم. چیپ وایرلسش فرق می کنه و Ralink RT5390HL هست.
خیلی سپاسگزارم از وقتی که گذاشتین بزرگوار! متشکرم

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
تجربه ای درباره این مودم:
دو تا از این مدل مودم به دستم رسید که قبلا کمی دستکاری شده بودند و بعد از روشن شدن مقدماتی سریعا مانند حالتی که آی سی بایوس سر جای خودش نصب نیست دو چراغ می شدند و مراحل بوت شدن متوقف میشد. تمام ولتاژها درست بودند و اثری از عیب خازنی و قطعات دیگر مشاهده نمی شد. یکی با پروگرام مجدد هم درست نشد. با مقایسه یک مودم سالم با آن متوجه شدم که مقاومت (SMD (R85 کوچک کنار آی سی بایوس سر جای خودش نیست(تصویر پیوستی). با جایگذاری همین قطعه نوک سوزنی آن مودم درست شد!
مودم دیگر، آی سی بایوسش خراب شده بود و با تعویض آن که برندش Macronix بود با یک Winbond مشابه (W25Q32JVSSIQ) و پروگرام آن درست شد.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا