آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن پکیج تاچی مدل اکو تیپ B با کم شدن دما

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,447
5,512
با سلام
پکیج تاچی مدل اکو سری B به دلیل نوسان برق فیوز و ترانس سوخته بود که تعویض کردم ولی بعد از نصب مشتری میگه که ساعت 2 شب شوفاژ سرد شده و خود به خود در حالت تابستان رفته و خودم رفتم پای دستگاه دیدم مثلا وقتی روی دما 60 خاموش میشه دیگه روشن نمیشه حتی دما تا 20 هم اومد ولی روشن نشد فقط پمپ سیرکولاسیون گاهی روشن و خاموش میشد از تنظیمات اختلاف دما روشن و خاموش شدن رو دیدم که 15 بود روی 10 گداشتم و حدود 2 ساعت پای دستگاه بودم و دست کار میکرد مثلا 65 خاموش و 55 روشن میشد ولی مجدد مشتری گفت ساعت 2 شب دیدم شوفاژ سرده
دوستان و اساتید کسی تجربه ای دارن راهنمایی فرمایند ممنونم

micromas

کاربر vip
کاربر
2011-08-11
39
31
سلام
اگر تغییر مد میده یعنی از حالت زمستان وارد حالت تابستان میشه احتمالا" صفحه کلید لمسی مشکل پیدا کرده و خود به خود سیگنال مربوط به دگمه تغییر مد رو به میکروکنترلر میده. این تاچی ها معمولا آی سی لمسیشون ایراد میده که ما تعویض می کنیم و مشکل حل میشه. البته اونی که تو بعضی فروشگاه های اینترنتی هست متاسفانه فیکه و ما سفارش دادیم اوریجینالشو از چین وارد کردن.
شماره آی سی تاچ: WTC1006BSI

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,447
5,512
سلام
اگر تغییر مد میده یعنی از حالت زمستان وارد حالت تابستان میشه احتمالا" صفحه کلید لمسی مشکل پیدا کرده و خود به خود سیگنال مربوط به دگمه تغییر مد رو به میکروکنترلر میده. این تاچی ها معمولا آی سی لمسیشون ایراد میده که ما تعویض می کنیم و مشکل حل میشه. البته اونی که تو بعضی فروشگاه های اینترنتی هست متاسفانه فیکه و ما سفارش دادیم اوریجینالشو از چین وارد کردن.
شماره آی سی تاچ: WTC1006BSI
ممنون از توجه شما
من دوساعت بالا دستگاه بودم تغییر مد ندیدم فقط همون لحظه اول که رفتم دیدم با وجود این که در مد زمستانه هست ولی دما رو 20 نشون میده و روشن نمیشه یه پله دما رو بردم بالا روشن شد و دوباره همین اتفاق افتاد دما رو روی 70 گذاشتم یه بار خوب بود دفعه بعد دوباره روشن نشد از تنطیمات اختلاف رو 10 گذاشتم و 2 ساعت بالا سرش بودم خوب بود
حالا مشتری میگه میره رو تابستانه ولی من چنین چیزی ندیدم ممکنه چون سرد شده ولی آب گرم مصرفی رو دیده داره و پکیج ارور نداده برداشت شخصی خودش این بوده که رفته رو مد تابستانه ولی در اصل همون اتفاق بالا براش پیش اومده باشه

بالا