آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن پاور

khayam

کاربر
2011-08-25
9
31
با سلام
دوستان عزیز من یک پاور گرین 360 وات دارم که روشن نمی شود و ولتاژ DC حالت استندبای دو سیم سبز+مشکی آن چیزی در حدود 22 ولت است به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا باید برطرف کنم؟ممنون

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
درود بر شما دوست عزیز
دیودهای ثانویه و ترانزیسنور و تریستور ثانویه آن را چک کن که اتصال کوتاه نباشد درضمن ببین که داخل پاور خازنی باد نکرده باشد و کف پاور را نگاه کن که قلع مردگی و یا قطعی نداشته باشد .
با درود

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,740
62,417
اصفهان
با سلام
دوستان عزیز من یک پاور گرین 360 وات دارم که روشن نمی شود و ولتاژ DC حالت استندبای دو سیم سبز+مشکی آن چیزی در حدود 22 ولت است به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا باید برطرف کنم؟ممنون
با عرض سلام
عزیزم اولین کاری که میتوانید اجام دهید تست ولتاژ تغذیه بخش اسیلاتور است که باید یک ولتاژ 5 و یک ولتاژ 14-18 ولت وجود داشته باشو و سپس با اتصال سیم سبز به سیاه ببینید آیا یک لحظه فن حرکت میکند؟ در این صورت یکی از دیود های خروجی خراب شده

mastam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2010-01-15
183
1,134
خنج
با سلام
اولا" ولتاژ حالت استند باي سيم بنفش است كه بايد 5 ولت باشد و سيم سبز رنگ سيم استارت پاور است كه اگر به منفي وصل شود پاور روشن ميشود .شما ابتدا ولتاژ سيم بنفش را چك كنيد اگر 5 بود حال اهم متر خود را در وضعيت تست آمپر قرار دهيد (رنج 10 امپر) سپس همين ولت رو تست آمپر (اصطلاحا" Isc) كنيد بايد حدود 2 - 3 امپر باشه و اگه نبود خازن خروجي 5 ولت استندباي (با رد يابي سيم بنفش ) رو تعويض كن .پس تا اينجا براي 5 ولت استارت بود حالا تا همين جا رو تست بفرما.بقيش رو بعد ميگم بهتون

بالا