از پاسخ : روشن نشدن قلم قرانی
با سلام و دعای خیر :
دوستان پستهای این تاپیک رو که خوندم میبینم هیچ کدام از دوستان به نتیجه نرسیدن ؟!
منم حالا یک قلم از این مدلها اومده برای تعمیر صاحب این قلم از حاجیان اصلی و واقعاً آدم زاهدی هستند به این خواطر این میگم میخوا م دوستان به این پست توجًه ویژه داشته باشن چرا که قضیه این موضوع کمش میتونه آرامش روحی برای ما باشه .
طبق اظهراات حاجی میگه روزانه با این تمیرین میکنم بدون هیچ ایراد و مشکلی امروز اومدم طبق روال... از فاصله حدود 50 سانت از دستم افتاد فاصله خیلی کم هست بعد روی فرش هم بود حالا مشکل نخوندن سوره ها و آیه ها براش بوجود اومده دیگر آپشنها اوکی هست مثلاً حافظه میخونه کم و زیاد میشه و و و با تستهایی که انجام دادم باتری اوکی بود گفتم باتری رو تست کمنم ببینم نه مشکل افت ولتاژ پیدا کرده بخاطر ظربه که خورده برد رو که نگاه میکنم با ذره بین میبینم اوکی هست ن نقطعه ای میبینم مثلاً از جا در رفته باشه فلکس گرفتم وهیت دادم و شستشو کردم باز تغییری حاصل نشد! صبح امروز هم میگفت عالی کار میکرد قبل اتفاق اما برای فرائض ظهر که اومدم گوش بدم از دستم افتاد تصاویری هم از قلم و جلد اون میذارم ببینید من شکم به اپتیک هست و میبینم پلمه نمیشه باز کرد گفتم حتماً تنظیماتی خاص در اون انجام داده شده؟