ببینید اون سلفی که با کادر زرد رنگ مشخص کردم با کجا ارتباط دارد؟
جالبه - اون سلف دو طرفش ولتاژ نوسانی داره اما وقتی برش داشتم هیچ سمتیش هیچ ولتاژی نداره! 0ولت
ببینید اون سلفی که با کادر زرد رنگ مشخص کردم با کجا ارتباط دارد؟
با سلام مجدد و افتخار بابت وجود چنین همکاران خوب و محترمی
اصلا آب شدم رفتم تو زمین. اون جمله ی حقیر به خاطر عجله ی مشتری بود وگرنه زحمات و هم فکری های شما دوستان که غیر قابل انکاره.
به قضیه ی سلامت مولتی متر و عدم تماس توجه دارم.ممنون بابت تذکر.
لطفا دوستان دیگه هم کمک کنن.
راستی نظرتون در مورد ایراد از چیپ چیه؟
دوست خوبم
ممنون از توضیحات دوست خوبمون آقا احسان با کاربری NPTiak .اگه شماتیک این لپ تاپ رو دارید ،راحت تر می تونید قطعات بین آی سی بایوس و پل جنوبی رو تفکیک کرده و چک کنید .در ضمن اگه یه ولتاژگیری از قسمتهای مهمی مثل پین سوئیچ و کریستال پل جنوبی و پین های پورت USB و سلف های اطراف CPU انجام داده و اعلام کنید ممنون می شم .اینطوری محدوده عیب مشخص تر می شه .
موفق باشید .
سلام
از اونجايي كه بايوس نزديك چيپ جنوبي هستش ، احتمالا يك ec هم اين دستگاه داره ، اين مورد را چك كنيد ، اگه داشت بفرماييد كه بريم به مرحله بعد .
خواهش میکنم دوست و همکار عزیز،
دیتاشیت لپ تاپ شما رو در قسمت مربوطه آپلود کردم،امیدوارم مفید واقع بشه،لینک : http://www.irantk.ir/irantk46609-5/#post346617 پست شماره 42
درمورد اون سلف هم،وقتی که از مدار خارج کردید آیا باز هم نوسان ولتاژ داشتید؟ نفرمودید اون سلف با کجا در ارتباطه؟ ،درصورت امکان شماره ای که روی بورد کنار اون سلف نوشته شده رو بفرمایید تا از روی دیتاشیت ارتباطشو با بقیه مدار پیدا کنیم،ممنون.ضمنا در تصاویری که آپلود کردید شماره کنار قطعات روی بورد مشخص نیست،درصورت امکان تصاویر واضحتری آپلود کنید شاید گره گشا باشد.
درمورد ایراد چیپ فعلا نمیشه به طور قطعی نظر داد،ممکنه که چیپ مشکل داشته باشه ولی به نظر با توجه به توضیحاتی که فرمودید مشکل خود چیپ نیست.
موفق و سربلند باشید