آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن ایفون الدو

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
580
368
با درود . ایفون تصویری به مشخصات تصاویر پیوستی به دلیل روشن نشدن امده که بعد از مشاهده متوجه سوخت یک ای سی رگولاتور سوئچینگ شدم ای سی را برداشته ام و یک ۵ ولت بجای این به خروجی ای سی با منبع تغذیه دادم و همچنین تغذیه خود ایفون را وصل کردم با هیچ دکمه ای تصویر نمیاد اما با لمس صفحه یک صدای بیب میاد که مشخصه صفحه هست اما بکلایت نیست حالا خواستیم که دوستان راهنمایی کنند ممنوناز لطف عزیزان

پیوست‌ها

• 735.2 کیلوبایت بازدیدها: 27
  • 187.2 کیلوبایت بازدیدها: 25

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
580
368
در ضمن جریان در ۵ ولت 6/امپر میباشد و لتاژهای ۳.۳ ‌ .۵ولت و ۱/۸ولت وجود دارد انگار فقط ولتاژ بکلایت موجود نیست

Mohammad.sp

کاربر vip
vip
کاربر
2021-06-04
176
187
30
با درود . ایفون تصویری به مشخصات تصاویر پیوستی به دلیل روشن نشدن امده که بعد از مشاهده متوجه سوخت یک ای سی رگولاتور سوئچینگ شدم ای سی را برداشته ام و یک ۵ ولت بجای این به خروجی ای سی با منبع تغذیه دادم و همچنین تغذیه خود ایفون را وصل کردم با هیچ دکمه ای تصویر نمیاد اما با لمس صفحه یک صدای بیب میاد که مشخصه صفحه هست اما بکلایت نیست حالا خواستیم که دوستان راهنمایی کنند ممنوناز لطف عزیزان
سلام
مشکل احتمال زیاد ایسی بکلایت باشه تعویضش کنید قبل از تعویض خازن های برد حرارت بدید
و یه مسئله ی دیگه که هست جریان کشی نسبتا زیاد میباشد

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
580
368
ای سی بکلایت ایچ گونه داغ نمیکنه اما ولتاژی هم به سمت بکلایتها نمیده

Mohammad.sp

کاربر vip
vip
کاربر
2021-06-04
176
187
30
ای سی بکلایت ایچ گونه داغ نمیکنه اما ولتاژی هم به سمت بکلایتها نمیده
به سایت میلانی سر بزنید موجود دارن ایسی بکلایت و ضمنا داغ نکردن ایسی دلیل بر سالم بودن ایسی نیست
خدمتون عرض کردم خازن های اطراف ایسی بکلایت حرارت بدید و ببینید تغییری حاصل میشه

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,897
9,837
49
خراسان بزرگ!
درود
نکته مهم اینکه بعد از تعویض ایسی سویچینگ خازنهای الکترولیت مرتبط را تعویض فرمایید
خرابی این خازنها باعث تخریب ایسی شده است.
بدرود

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
580
368
با سلام خروجی ای سی بکلایت ۵ ولت می باشد که نمیدونم درست است یانه اما به هر حال بکلایت روشن نمی شود

بالا