آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن آیفون تصویری الکتروپیک مدل ۱۰۹۰

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
درود
ضمن آرزوی سلامتی برای شما
دلیل ردشن نشدن این آیفون الکتروپیک ۱۰۹۰ cv7m چیه؟
لازم به ذکره که صدایی نویزی از بلندگوها و همچنین نویز (تق تق ریز و تندی) از منبع تغذیه شنیده میشه
ولتاژ خروجی تغذیه ۱۵ ولته و کارهای که انجام دادم تعویض خازن ۳۳ میکرو ۴۰۰ ولت بخش اول و تست خازنهای ۲۲۰ میکرو ۳۵ ولت بخش دوم تغذیه بود که سالم هستند
با تشکر

پیوست‌ها

• 546.3 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 272.4 کیلوبایت بازدیدها: 26

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,378
1,605
خازنهای مین رو گرم کنید ببیندبالا میاد.اگر منبع تغزیه ازمایشگاهی دارین ولتاژ اعمال کنید ببین چقدر مین جریان میکشه.با گاز فندک مین رودفریز کنید ببین کدو قطعه یخش زودتر باز میشه

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
درود
متاسفانه منبع تغذیه آزمایشگاهی ندارم و فقط تونستم با یه منبع تغذیه ۱۵ ولت برد رو تست کنم که خوشبختانه روشن شد
حالا مطمئن شدم که مشکل از منبع تغذیه اس
اپتوکوپلر هم عوض کردم مشکل حل نشد

به نظرم آمپر تغذیه خیلی پایینه
این ایراد میتونه از چه قطعاتی باشه که تعویض کنم؟
با سپاس

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
درود
متاسفانه منبع تغذیه آزمایشگاهی ندارم و فقط تونستم با یه منبع تغذیه ۱۵ ولت برد رو تست کنم که خوشبختانه روشن شد
حالا مطمئن شدم که مشکل از منبع تغذیه اس
اپتوکوپلر هم عوض کردم مشکل حل نشد

به نظرم آمپر تغذیه خیلی پایینه
این ایراد میتونه از چه قطعاتی باشه که تعویض کنم؟
با سپاس
درود. دو قطعه ای که در عکس علامت زدم رو تعویض کنید. یعنی خازن الکترولیت کوچک (تثبیت کننده ولتاژ تغذیه آی سی PWM) با خازن مرغوب مشابه و همچنین قطعه مرجع ولتاژ TL431. چک کنید لحیم سردی هم اگر هست شارژ لحیم کنید. اون سلف بشکه ای خروجی که زیرش چسب سیلیکون خورده را هم تست کنین قطعی پیدا نکرده باشه. خازنهای ۲۲۰ میکرو ۳۵ ولت خروجی رو گفتین تست کردین ولی حتما ESR اونها رو مجدد چک کنین. ممکنه از نظر ظاهری و ظرفیت میکرو فارادی درست باشن ولی مقاومت داخلیشون زیاد شده باشه. تست دیودی همه ی دیودهای برد هم فراموش نشه. مقاومت راه انداز اولیه آی سی PWM هم چک کنید افزایش اهم پیدا نکرده باشه(چون از زیر برد عکس نذاشتین به احتمال زیاد مقاومت R2 صد کیلو اهم-یک وات ایستاده کنار خازن 400 ولتی باید باشه).

پیوست‌ها

• 406.1 کیلوبایت بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
درود. دو قطعه ای که در عکس علامت زدم رو تعویض کنید. یعنی خازن الکترولیت کوچک (تثبیت کننده ولتاژ تغذیه آی سی PWM) با خازن مرغوب مشابه و همچنین قطعه مرجع ولتاژ TL431. چک کنید لحیم سردی هم اگر هست شارژ لحیم کنید. اون سلف بشکه ای خروجی که زیرش چسب سیلیکون خورده را هم تست کنین قطعی پیدا نکرده باشه. خازنهای ۲۲۰ میکرو ۳۵ ولت خروجی رو گفتین تست کردین ولی حتما ESR اونها رو مجدد چک کنین. ممکنه از نظر ظاهری و ظرفیت میکرو فارادی درست باشن ولی مقاومت داخلیشون زیاد شده باشه. تست دیودی همه ی دیودهای برد هم فراموش نشه. مقاومت راه انداز اولیه آی سی PWM هم چک کنید افزایش اهم پیدا نکرده باشه(چون از زیر برد عکس نذاشتین به احتمال زیاد مقاومت R2 صد کیلو اهم-یک وات ایستاده کنار خازن 400 ولتی باید باشه).

استاد متشکرم
درست شد
خازن ۲۲ میکرو رو عوض کردم راه افتاد
خدا خیرت بده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh
بالا