- 2008-11-23
- 438
- 938
سلام قبل از اینکه دنبال منبع برم همین کارو انجام دادم یعنی با یو اس بی وصل کردم به کامپیوتر ولی یو ای بی کامپیوتر نمیتونست جواب خوبی بده یعنی آمپر خوبی نمیداد بخاطر همین رفتم دنبال منبع حالا نمیدونم دهنم سرویس شده ا ز بس نویز روی مانیتور میندازه مخصوصا اگر مانیتور بزارم رو 75 فریم در ثانیه قشنگ نویز دوبرابر میشه نمیدونم فکر کنم نویز رو بلندگو یا امپلی میندازه نه منبع یک نفر که وارد بگه نویز از بلندگو یا از آمپلی یا از منبع خطی و من چیکار کنم با تشکر از دوستان و مدیر بخش دوربین خدا خیر بده یک نفر بگه چیکار کنم
سلام. به نظرم تمام مشکل به ولتاژ بیش از حد ترانسفورمر سه سر 2*7.5 شما برمی گردد که بعد از یکسو سازی و گذر از خازن صافی بیش از 21 ولت DC خروجی می دهد و به آی سی رگولاتور 7805 فشار می آورد و باعث نویز می شود.
مساله مربوط به تفاوت ولتاژ موثر یا RMS با ولتاژ پیک تو پیک هستش. برق شهر که جریان سینوسی هستش ولتاژ پیک تو پیک برابر تقریبا 312 ولت دارد اما ولتاژی که موثر یا rms هستش و برامون مهمه 220 ولت است. درواقع موج سینوسی این خاصیت رو داره. بعد از یکسوسازی یک جریان سینوسی (چه برق 220 چه آداپتور 12 ولتی) ولتاژ ایجاد شده بعد از یکسوسازی، پیک تو پیک هستش و از فرمول زیر محاسبه میشه :
Vrms = Vpk / radical(2) یا Vrms = Vpk / 1.414
طبق فرمول بالا ولتاژ شما بعد از یکسوسازی ترانس برابر میشه با : 1.414 × 15 = 21/21 ولت. بهتر است فقط از سر کنار و وسط ترانس استفاده کنید که نهایت ولتاژ خروجی نزدیک 11 ولت شود. علاوه بر این ترانسی که عکسش را گذاشتید به نظر قدیمی است و ممکن است عایق بندی و شارلاک آن ضعیف شده باشد و تولید نویز کند. اگر از ترانس شش ولتی نو با دو سیم خروجی استفاده کنید (ولتاژ خروجی صاف شده مستقیم آن 8/5 ولت می شود) به نظرم از هر لحاظ بهتر است. همچنین آی سی رگولاتور 7805 انواع تقلبی و ضعیف دارد و بهتر است نوع خوب آن را تهیه کنید یا کلا قیدش را بزنید و از ماژول آماده AMS1117-5V با جریان خروجی حداکثر 800میلی آمپر و حتی مدل قویتر و قابل تنظیم یعنی ماژول LM2596 با جریان حداکثر 3 آمپر استفاده کنید.
آخرین ویرایش: