من نظر دوستان رو رد نمیکنم ولی تعمیر کار جماعت باید کارشو درست انجام بده تا برگشتی یا همون ارجاعی نداشته باشه
چون ممکن سابقه کارش به زیر سوال بره
چون ممکن سابقه کارش به زیر سوال بره
اقای اکبری راس میگه
امکان داره چیپ معیوب بشه
از دوست عزیزم به خاطر توضیحاتشون هم سپاس گذارم
ولی بنده به شما یک روش خیلی اسون تر معرفی میکنم که در این روش ،کار خیلی تمیز و محکم در میاد به طوری که نتیجه کار رو با همکارای دیگه مقایسه میکنم کار من خیلی شیک تره . بهشون گرافیک و یا مادربردی که هیت دادم رو نشون میدم . هر کی میبینه میگه این که اصلا تا حالا دست نخورده
اگه با این روش هیت دادی کارت دیگه مرجوع نمیشه
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=30233&page=2
ابتدا گرافیک رو این هیتر دستی قرار دهید . بعد از 5 الی 7هفت دقیقه دیگه کل برد داغ میشه
فلکسی مرغوب رو بفرست روی چیپ و زیر چیپ
ضامن یا کلاهک روی دسته هیتر رو بیار . ( همون جایی که هوای گرم ازش بیرون میاد )
اون موقع شما گرما رو روی 350 تا 450 بگذارید ( درجه بستگی به تجربه و اندازه چیپ و کیفیت برد شما دارد )
حلا باید قشنگ 50 تا دور باید زیر یک دقیقه دقیقه بگیری
سعی کنید گرما رو روی چیپ نگیرید - گرما رو از بغل به سمت زیر چیپ هدایت کنید
نکته بعدی رو که میخام بگم بار اول روی اوراقی تست بکنید . چیپ بعد از اینکه یک دقیقه گرما بش دادید تمام پایه هاش زنده میشن . اون موقع با یه یک پنس چیپ رو به اندازه یک میلی متر به سمت چپ یا راست حرک بدید.. این کار رو در دو گوشه چیپ انجام بدید
در ادامه میتونید جاهایی که میدونید قلع مردگی دارن رو احیا کنید . فقط یادتون باشه روی خازن ها . کریستال ها و رام ها(مربع های سیاه رنگ ) اصلا هیت نگیرید
بعد دو تا هیتر رو خاموش بکنید و بعد از سرد شدن با تینر فوری بشورید
100 درصد اسون . 100 درصد جواب میگیری
یه بنده خدایی از دبی جنس میاره بیش از 100 تا گرافیک DDR2 براش زنده کردم
ممنون امروز از روشتون استفاده کردم و جواب گرفتم.فقط میخواستم بپرسم منظورتون از روغن فلکسی همون خمیر فلکسیه؟
با درود
فکر کنم منظور مهندس گرامی ما ،همان مایع فلکس است
البته نکته مهم این است که باید مرغوب باشد تا کار تمیز و درست پیش برود
ولی این را همیشه در نظر داشته باشید کار اصولی ریبال کردن با bga است و همچنین این را نیز در نظر داشته باشید که آن قطعه ارزش این کار را داشته باشد
موفق باشید
asahi فکر کنم بهترینه البته اگه دوستان مارک دیگه ای هم دارن معرفی کنن اشنا بشیم ممنون میشم