آی پی امداد
abtahi

راهنمایی درباره نصب نرم‌افزارهای لودر

alimelody

کاربر vip
vip
کاربر
2019-07-02
13
1
درود به شما دوستان و اساتید عزیز
من در رابطه با نصب نرم افزار و تزریق برنامه به رسیور ای کلاس و استارترک با استفاده از کابل RS232 مشکل دارم و طی جستجو برای به نتيجه رسیدن و رفع مشکل ، با سوالات بیشتری روبرو شدم واسه همین مزاحم شما شدم.

سوال اول: برنامه لودرتولز که در سایتهایی مانند دیش خوان هستش که عنوانشون Loader 9800 و یک برنامه دیگه Loader 880 و تعداد بسیار زیادی از این برنامه ها مخصوص یک مدل خاص وجود دارن... چرا به این صورت هستش؟ من فکر میکردم یک نرم‌افزار برای برند مدیااستار هستش که برای همه مدلهای این برند استفاده میشه

سوال دوم: وقتی که اومدم برای استارترک نرم‌افزار مناسب پیدا کنم ،اونجا بود که کلا گیر کردم.. البته تونستم بفهمم که مثلا با توجه به شماره ایدی برد برای استارترک 150 HD PLATINIUM NEW باید نرم افزاری رو با عنوان Loader GX6605S رو دانلود و نصب کنم ولی هنوز نصب نکردم و گفتم اول راهنمایی بگیرم و بعد انجام بدم
حالا سوال اینه که من چطور میتونم نرم‌افزارهای کامپیوتر مربوط به رسیور رو دانلود و آرشیو کنم که در آینده اینجوری گیر نکنم؟
یعنی حداقل دنبال فایل فلش باشم تا سریع کارم راه بیوفته ترجیحا نرم‌افزارهای برند و مدل محبوب بازار

سوال سوم: برای جستجو در رابطه با لودر آیکلاس کلا گیج شدم چون برای تزریق نرم‌افزار مدیااستار و هانی استار ووو... فرمتشون bin هستش
میخواستم راهنماییم کنید که برای مدل 9898XS PVR2 و در مجموع کلا برای رسیور SD برند آیکلاس دنبال چه فرمت از فایلی باشم؟

سوال چهارم: کلا مجموع نرم‌افزارها یه توضیحی بدین تا یه درکی از کل مجموعه نرم‌افزارها داشته باشیم و برای تزریق نرم‌افزار باید به چه نکات و از چه روشهایی استفاده کنیم؟
البته بصورت خیلی کوتاه توضیح بدین هم کافی و عالیه چون متاسفانه من از هیچ منابع فارسی زبانی نتونستم حتی بصورت توضیح کوتاهی پیدا کنم

سوال پنجم: آیا ترفند و راهی نیست که بتونیم با استفاده از یک نرم‌افزار عمده‌ای از کارهامونو راه بندازیم؟

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,772
4,796
لودر برای هر دستگاه سی پی یو دستگاه مشخص میکند از کدام لودر استفاده کنید
خوب برای هر دستگاه یک پوشه باز کنید و داخل پوشه مدل و فایل آن دستگاه را قرار بدهد
مهندس ایکلاس خیلی کم است ارزش کار ندارد
برای رسیور مدیا استار هم کانال تلگرامی دارد که آپدیت را میتواند دریافت کنید
مهندس تا جای که من میدانم چینین نرم افزار وجود ندارد
شما میتواند از طریق usb که خیلی عالی هست هم آپدیت و هم لیست کانال را آپدیت کنید
اگر هم مشکل خاموش دستگاه را دارد میتواند از طریق پروگرامر مشکل خود را حل کنید

بالا